reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze USG

nakrecilismy sobie razem filmik jak bylismy na usg, mielismy cyfrowke. i teraz wieczorkiem sobie ogladalismy i pawel zrobil zblizenie i jakims tam momencie gdy byla pupcia pokazana i mowi "widzisz tu sa dwa jajeczka i fajfelek, jaka dziewczynka?chlopak jak nic" :) bo on barzdo chce miec synka... ale na dziewczynke juz coraz bardziej przychylnym wzrokiem patrzy... :D
ale jak sie przyjrze temu filmikowi- ujeciu to sama widze takie cos tam chlopiecego... uh juz nie wiem sama!!

reklama

DZIEWCZYNY, DZIEWCZYNY jestem taka szczesliwa dzisiaj bylismy z mezem na usg i wszystko jest w porzadku, i bedzie malutka dziewczynka (15 cm i jakies 450g)
Maz nie mogl oderwac wzroku od monitora i chyba dopiero zakumal ze dzidzius nie wyglada jak fasolka tylko ma rece, nozki i wyglada jak maly czlowieczek, a przed chwila nawet przegladal moje ksiazki o ciazy.
Ja za to od rana biegalam na kibel ze zdenerwowania ale okazalo sie ze pielegniarka ktora robila Usg byla przemila i wszystko nam wyjasniala (ostatnio nie mialam takiego szczescia) i ostatecznie lekarz potwierdzil ze wszystko jest ok.

Gratuluje wszystkim mamusiom i zycze Wam samych radosnych wspomnien z USg.

ilona

Ilona, to o ktorej ci to usg zrobili? Bo skoro piszesz, ze dzisiaj, a post jest z 5 rano... ???
Gratuluje dzidzi :)

anik byłaś wcześniej? myślałam że idziesz 7 ??? ja idę dzisiaj i się cykam o 16 , miałam koszmary że posżłam na to usg a tam była ceranowa zamiast tej mojej i zamiast zrobić mi pożądne usg to zajrzała raz i powiedziała że nie ma co oglądać i zaczęła czyta ć książkę o ślimakach a po godzinie zażyczyła sobie 1000 zł masakra nie wiem co to miało być więc boję się jesacze bardziej

reklama
Do góry