reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wakacje

Gosia byliscie nad morzem!!!!, ale ci zazdroszcze, a jak Emilce zjasnialy wloski, pewnie od slonca, zdjecia boskie!!

Mysia a Ty jak ladnie wygladasz...ale Fili mial dobrze...3 ladne dziewczyny dorwał :p hihihii

reklama
Gosia, Mysia sliczne zdjecia. Kurcze, przepiekne. Emilka jak zwykle boska, piekne morze i zachodzace slonko na plazy. A Filip przystojny, szczegolnie pieknie prezentuje sie na tle gor. Ja chce w Tatry!!!
Dziewczyny Wam tez niczego nie brakuje - tez slicznie wygladacie :tak::tak::tak::tak::tak:

Śliczne zdjęcia dziewczyny.
Emi słodka.
Fili przystojniak,taki cherubinek w blond włoskach.:tak:

zdjecia rewelacja i to z dwoch krancow Polski :)

w szoku bylam ze Emilka tak spokojnie siedziala patrzac na ten deser :szok: szymek by go rozpracowal lapami w 3 sekundy i tata i on i wszystko byloby w czekoladzie.

EMILKA przecudna jak zawsze, jakie ma jasne wloski, jaka opalona,cudnie sie usmiecha, no sama slodycz i piekno!!!

FILIPEK przesliczny blondasek, widac ze sie super czul w towarzystwie!!!

reklama
no pewnie duzo trenuje SZymek to raptus jak cos nie idzie to rzuca i rece ida w ruch pewnie po czesci po mnie to ma :zawstydzona/y:

no i w koncu jedziemy w piatek realizowac moj zalegly prezent urodzinowy ( przypomne dostalam do 4 kwietnia :-D) zawsze cos wyskakiwalo az w koncu jedziemy. Hotel SPA Dr Irena Eris Wzgórza Dylewskie - Strona główna sam to wymyslił az jestem w ciezkim szoku no ale czeka mnie dosc bolesne przygotowanie totalna depilacja :szok::szok::szok: oj bedzie bolało no ale musze jakos wyjsc na te baseny i masaze aby nie pomysleli ze z buszu przyjechałam ;-) szkoda ze maga odsysacania tluszczu nie moge zrobic no ale trudno. kupilam dodatkowy kostium wiec wezme 2 oby bylo fajnie bo jak to ogladam to boje sie jakiejs sztywnosci :sorry2::confused: dla Szymak kupiłam dwa koła do plywania aby szalal z tata jak beda mnie torturować :-D

Do góry