reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wakacje

reklama
ech, my tez już po wakacjach, było swietnie, wróciliśmy w zeszła srodę - Hubek powrotną drogę zniósł równie wspaniale jak poprzednio:-) jestem z niego naprawdę dumna - w sumie zrobilismy prawie 6 tys. km:-):tak::-) szkoda tylko, że tak szybko zleciał ten czas:sorry2:

ech, my tez już po wakacjach, było swietnie, wróciliśmy w zeszła srodę - Hubek powrotną drogę zniósł równie wspaniale jak poprzednio:-) jestem z niego naprawdę dumna - w sumie zrobilismy prawie 6 tys. km:-):tak::-) szkoda tylko, że tak szybko zleciał ten czas:sorry2:
6 tyś:szok:Wow,gratki dla dzielnego Hubcia!:tak:

a my dzisiaj wykupiliśmy wycieczke :tak::-) jedziemy do Turcji (jakos tak wyszło) bo ogólnie mały już wybór na wyloty z gdańska więc musieliśmy sie zdecydować, hotel taki

Hotele

wylot 18 sierpień na tydzień

a my dzisiaj wykupiliśmy wycieczke :tak::-) jedziemy do Turcji (jakos tak wyszło) bo ogólnie mały już wybór na wyloty z gdańska więc musieliśmy sie zdecydować, hotel taki

Hotele

wylot 18 sierpień na tydzień
Gratulacje.:tak:

My mielismy wczoraj jechać,ale byliśmy na chwilkę,a jedziemy jutro na pare dni.Ale jest tam net,więc będziemy w kontakcie.:tak:

Lenulka super!!:-) i hotel fajowny :tak:
ale przeraża mnie mysl o tych upałach:szok: chyba że Lenka znosi je bez problemów, bo wiem, że z Hubkiem to bym nie mogła sie tam wybrac w szczycie lata, jego skóra by tego nie zniosła chyba, po Szkocji mu sie poprawiła, to klimat dla niego i jego azs,a jak do ciepłych krajów to tylko przed lub po sezonie

reklama
Do góry