reklama
Ewe1982
Fanka BB :)
Dziewczyny gratulacje udanych wizyt. Super ze maluszki już ok 2 kg ważą.
Ja 6 kwietnia kończę 34 lata. 1 kwietnia moja mama ma urodziny a końcem marca teściowa i teść mają urodziny. Wszystko obstawianie
ale myślę że my się tak koło 10 wcisniemy 
Ja 6 kwietnia kończę 34 lata. 1 kwietnia moja mama ma urodziny a końcem marca teściowa i teść mają urodziny. Wszystko obstawianie
marzenka2015
Kochane dzis byłam na fizykoterapi bo ostatnio znów mnie w krzyżu bolało i w pochwie.,,po zabiegu nic a nic nie boli
naprawdę warto ..proste i delikatne ćwiczenia z uwzględnieniem piłki ,,,malutki napierał na nerw i stad ten ból ..kochane jesli macie możliwość skorzystania z takich zabiegów naprawdę polecam z doświadczenia ,wszystkie dolegliwości minęły ..będę chodzić na te zabiegi do porodu x2 w tygodniu lub raz..moja fizykoterapeutka popracuje nad przygotowaniem mnie do porodu..Aha i lekarka była zachwycona moja ogólna kondycja fizyczna wiec nie jest zle 
Lusinda890
sweetka, schauma ale macie duże dzieci w brzuszkach
Gratulacje udanych wizyt!!!
marciosz
Fajnie sie czyta o Waszych pozytywnych wizytach
to jak wszystkie rodzą w marcu to kto na właściwy kwiecień zostanie Haha
Ja mam termin na 16.04 i na pewno urodzę w kwietniu
Ja mam termin na 16.04 i na pewno urodzę w kwietniu
Dzieki dziewczyny ja 2 tyg temu czyli na ost wizycie mialam zalozony dodatkowo pessar bo mala napierała glowka na szyjke i szew. Ale pessar pieknie zadziałał, malusia cisnie sie w ten kanal rodny ale czuje tez ja poza, wiec dziala on troche jak trampolina, szyjki przy pessarze mi juz nie spr na usg tylko recznie na fotelu. Ale pessar ladnie siedzie a szyjka zamknięta.
Co do urodzin u nas w rodzinie tez poobstawiane tj maz ur 09.03 siostry meza 06.04 ale mysle ze sie wstrzelimy pomiedzy gdzieś z naciskiem na ost dni marca pierwsze kwietnia
Co do urodzin u nas w rodzinie tez poobstawiane tj maz ur 09.03 siostry meza 06.04 ale mysle ze sie wstrzelimy pomiedzy gdzieś z naciskiem na ost dni marca pierwsze kwietnia
Ostatnia edycja:
klaczek2004
Marciosz ja mam na koniec kwietnia wiec nawet nie chce myslec o marcu. Moj tata jest z 4.04, brat 12.04 i dodatkowo brat ma imieniny 21.04 a mąż 27.04 wiec dużo tych okazji w kwietniu. Zobaczymy jak synek się wstrzeli
Jak piszecie o tym marcu to uświadomiłam sobie ze to przecież zaraz. Ale czas minął. ...
Jak piszecie o tym marcu to uświadomiłam sobie ze to przecież zaraz. Ale czas minął. ...
Lusinda890
Klaczek to na kwiecień to tylko my zostaniemy
ja też nogi zaciskam i nie rodzę wcześniej 
Już się nie mogę doczekać, no może nie samego porodu i ostatnich tygodni bo to czekanie to pewnie będzie mega stres i będę siedzieć na torbie przy drzwiach
no ale już tego bycia z maluszkiem już w domu 
Już się nie mogę doczekać, no może nie samego porodu i ostatnich tygodni bo to czekanie to pewnie będzie mega stres i będę siedzieć na torbie przy drzwiach
reklama