reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

reklama
Dziewczyny gratulacje udanych wizyt. Super ze maluszki już ok 2 kg ważą.
Ja 6 kwietnia kończę 34 lata. 1 kwietnia moja mama ma urodziny a końcem marca teściowa i teść mają urodziny. Wszystko obstawianie ;) ale myślę że my się tak koło 10 wcisniemy ;)

Kochane dzis byłam na fizykoterapi bo ostatnio znów mnie w krzyżu bolało i w pochwie.,,po zabiegu nic a nic nie boli :) naprawdę warto ..proste i delikatne ćwiczenia z uwzględnieniem piłki ,,,malutki napierał na nerw i stad ten ból ..kochane jesli macie możliwość skorzystania z takich zabiegów naprawdę polecam z doświadczenia ,wszystkie dolegliwości minęły ..będę chodzić na te zabiegi do porodu x2 w tygodniu lub raz..moja fizykoterapeutka popracuje nad przygotowaniem mnie do porodu..Aha i lekarka była zachwycona moja ogólna kondycja fizyczna wiec nie jest zle ;)

Fajnie sie czyta o Waszych pozytywnych wizytach :) to jak wszystkie rodzą w marcu to kto na właściwy kwiecień zostanie Haha
Ja mam termin na 16.04 i na pewno urodzę w kwietniu :p

Dzieki dziewczyny ja 2 tyg temu czyli na ost wizycie mialam zalozony dodatkowo pessar bo mala napierała glowka na szyjke i szew. Ale pessar pieknie zadziałał, malusia cisnie sie w ten kanal rodny ale czuje tez ja poza, wiec dziala on troche jak trampolina, szyjki przy pessarze mi juz nie spr na usg tylko recznie na fotelu. Ale pessar ladnie siedzie a szyjka zamknięta.

Co do urodzin u nas w rodzinie tez poobstawiane tj maz ur 09.03 siostry meza 06.04 ale mysle ze sie wstrzelimy pomiedzy gdzieś z naciskiem na ost dni marca pierwsze kwietnia

Ostatnia edycja:
Marciosz ja mam na koniec kwietnia wiec nawet nie chce myslec o marcu. Moj tata jest z 4.04, brat 12.04 i dodatkowo brat ma imieniny 21.04 a mąż 27.04 wiec dużo tych okazji w kwietniu. Zobaczymy jak synek się wstrzeli:p
Jak piszecie o tym marcu to uświadomiłam sobie ze to przecież zaraz. Ale czas minął. ...

Klaczek to na kwiecień to tylko my zostaniemy :) ja też nogi zaciskam i nie rodzę wcześniej :)
Już się nie mogę doczekać, no może nie samego porodu i ostatnich tygodni bo to czekanie to pewnie będzie mega stres i będę siedzieć na torbie przy drzwiach :) no ale już tego bycia z maluszkiem już w domu :)

Sweetka schauma gratulacje, spore juz maluszki macie :) ja juz nie moge się doczekać mojej wizyty ile moje chłopaki ważą :) bo my sweetka chyba podobny termin mamy?

reklama
Klaczek, Lusinda ja też celuje w kwiecień ;) chociaż jak mała utrzyma takie tempo wzrostu to nie wiem ;) termin mam na 17.04 więc pewnie początkiem miesiąca będzie :)

Do góry