reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

lubię takie wieści super gratuluje każdej udanych wizyt ... no i sporych zdrowych maluszków :)
Ja jutro mam wizytę ciekawe co mi powie ( stresuje się bardzo ) do tego jak chodzę to boli mnie i ciągnie ...

reklama
Kochane super ze wizyty udane i kciuki trzymam za następne :-*
Co do urodzin to moja teściowa z marca a przyjaciółki synek z kwietnia a może w święta się maleńka urodzi :-D

mi może zrobić prezent po urodzinowy i wyjść planowo oooooo ( tesciowa w marcu tez maiła ur i w marcu zmarła wiec wolałabym nie ... za to ja mam ur 3 kwietnia i po tej dacie może może .... ale bliżej swego terminu :D bo między 18 -29 kwietnia to ja muszę być na miejscu bo mam zamiar się spotkać z fajnymi babkami które akurat będą na turnusie a znamy się z grupy fb także ten noooooo nie ma wyścia i musi w terminie :-D )

U mnie brat z 25.03, teściowa z 27.03... Termin na 12.04 więc jakbym 2 tyg wcześniej urodziła to tesciowa skakala by z radości ;-) co teraz całkiem możliwe jest...

Fenika Lusinda Klaczek - ja tez chce rodzic w kwietniu dopiero. Mam termin na sam koniec kwietnia i tak ok 10 bym juz mogla, wczesniej wolalabym nie

Sweetka schauma gratulacje, spore juz maluszki macie :) ja juz nie moge się doczekać mojej wizyty ile moje chłopaki ważą :) bo my sweetka chyba podobny termin mamy?
tak Aniu, dzień różnicy jest między nami:)

nawet nie wiecie jak z mężem się cieszyliśmy jak usłyszeliśmy ze Ala ma 1900 - no taki fajny już z niej bąbelek :)

dziewczyny trzymam kciuki za Wasze wizyty :)

reklama
Do góry