kurczaczek_1
Aktywna w BB
kasiunia nic tylko pogratulować lekarza i komfortu w związku z tym :-) Super
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
jestem bardzo szczęśliwa, bo wchodziłam z duszą na ramieniu (to moja trzecia ciąża, a w poprzednich nawet serduszka nie zobaczyłam zanim się zakończyły), teraz mam nadzieję, że wszystko będzie ok :-) kolejna wizyta za miesiąc, a w międzyczasie kilka badań i luteinę biorę 2x dziennie. A to kropeczka.
- i cała reszta już była dla mnie mniej istotna ;-)Lekarz założył kartę ciąży, mówił że może mi przepisać czopki na wymioty, ale skutkiem będzie osłabienie, brak koncentracji i senność, a ja póki co pracuję i prowadzę auto więc stwierdziłam że jakoś się przemęczę ;-) Jestem mega szczęśliwa, teraz tylko odliczanie do badania prenatalnego ....