reklama
ja też się boję trochę
strach chyba nasila jeszcze fakt, że jesteśmy totalnie w proszku..........moj maz dopiero gładzie kładzie, facet od szaf ma byc dopiero w ost tyg lutego a czuję juz w kosciach ze pojawi sie na poczatku marca...pokoj malusiej mojej zawalony pierdolettami po sufit...
madzia1701
Zaangażowana w BB
Oj dziewczyny, jak ja Wam zazdroszczę tych wizyt. Ja do lekarza mam dopiero 16 lutego i bede oglądać dzidziusia ale już nie moge się doczekać , już bym chciała wiedziec ile waży i czy w ogóle wszystko w normie a tu tyle czasu jeszcze...
madzia1701
Zaangażowana w BB
Beata to widzę że terminowo mamy tak samo usg bo ja ostatnie miałam 11 grudnia, ale doktorka powiedziała że następna wizyta (czyli 16 lutego) bedzie bardzo przyjemna
Jednak po ostatnim usg nawet zdjęcia z 3 d nie mam bo mój uparciuszek nie dał się sfotografować, tak szybko główke odwracał w drugą strone
Ale czekamy cierpliwie 
klaczek2004
Fanka BB :)
Alunia dużą twoja córcia. Niech zdrowo rosnie.
A ja właśnie nie wiem czy moja gin da mi jeszcze skierowanie na usg, musze ja zapytać bo w sumie w szpitalu gdzie chce rodzic nie robią usg przed porodem, przynajmniej przed pierwszym porodem nie miałam robionego wiec fajnie by było jakbym znala tak orientacyjnie wagę na końcówce...
reklama