reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

Hey ja też po usg. Stres był ogromny, bo najpierw usg robiła mi jakąś malo doswiadczona lekarka i mi powiedziała że dziecko nie rośnie wogole, wg waga 1100 czyli przez 2 tyg maleńka urosłaby tylko 40 gr!!!
Zestresowalam się okropnie, po czym zawołała doswiadczona technik i się okazało że były źle wymierzone kości udowe, które ma bardzo długie i mała waży 1390 gr ;-) fakt że jest mała, ale technik stwierdziła że długie nogi i chudzinka jak jej mama. Póki co wszystko ok, przepływy wporzasiu. Tak czy siak muszę mieć usg co tydzień.

reklama
Oj to Wam zazdroszczę z biustami, mnie urósł z 75 C do 75 F i zastanawiam się właśnie czy jak urodze to jeszcze może się powiększyć? Dlatego jeszcze czekam troszkę z kupieniem biustonosza do karmienia...
f2w39jcg9643e66r.png

aniabuu nic nie czułam, powiedzial ze w ciąży nic się z tym nie robi. Ale ja i tak się martwię wiec zapytam mojej ginki na wizycie w piatek.

Martita mała jest młodsza wg usg o tydzień, ale ona była od początku młodsza o tydzień i dr mówiła że mam się tym nie martwić, najważniejsze że przybiera na wadze. Po za tym mówiła że strasznie ruchliwa jest i kopie gdzie popadnie ;-)

Nie dam rady, mój lekarz ma urlop :-/ Postanowiłam że do piątku, tj. do USG będę leżeć i oszczędzać się bo ostatnio bardzo dużo latałam.

aniabuuu to moja niewiele więcej wazyla bo 1544, nie wszystkie dzieci musza się rodzic 3500 ;)

Beata a ten lekarz do którego chodzilas poprzednio?

reklama
Dzwoniłam, nie ma do niego terminów wolnych w najbliższym czasie, a nie zapiszą mnie do niego między pacjentkami bo przestałam do niego chodzić. Może uda mi się zapisać do jakiegoś innego lekarza, ale i tak to będzie wizyta bez USG :-/

Do góry