reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty,badania i USG :)

Beatka o kurczę, trzymaj sie dzielnie :* jak nie masz skurczy to szyjka spokojnie wytrzyma. Który jestes juz tydzień? :*
Kitki dobrze tez zr idziesz lepiej niech sprawdza co sie dzieje, trzymam kciuki za ciebie i córeczkę żeby byla dzielna :*

reklama
Tak, jestem w szpitalu Bielańskim.

Bardzo dziękuję dziewczyny za słowa otuchy. Nie ukrywam że jestem załamana :-(

Dzisiaj mam równo 33tc skończony.

Kitki trzymam za Ciebie kciuki.

Wojtuś został juz przeniesiony z intensywnej na posrednia, zaczynają jeść przybrał 25g :) Antoś jeszcze potrzebuje wspomagania oddechu w 20%. Narazie wyniki maja dobre i niech tak zostanie <3 ja rana triche boli ciezko ale do przeżycia. Mleczki juz co 3 godz odciągam 80-120ml z dwóch piersi chłopcy jedza po 15ml wiec odciągam ile się da i im zostawiam :)

Beatka zobacz ja ze skrocona szyjka bylam od 30tyg. Jak nie masz skurczy i będziesz leżeć nie powinna sie skracać. Bedzie dobrze. :*

Super wiadomość Ania12344 :) z każdym dniem będzie coraz lepiej :happy2: jak to przystało na facetów twoi chłopcy są silni i oby tak dalej . A Tobie dużo sił życze i dobrego samopoczucia. Trzymajcie się ;-) ;)

Beatka, Kitki trzymam za Was i za maluszki kciuki żeby wszystko było dobrze :happy2: bądźcie dzielne.

reklama
Do góry