reklama
marti ja dla odmiany mam szyjkę pięknie przyszykowana do porodu już od ok 2 miesięcy. Przez ostatnie 2 tygodnie nic się nie zmieniła więc to tak na prawdę niewiele znaczy. Urodzę pewnie tak samo szybko jak z długą i nierozwartą szyjką
mam nadzieję, że najpóźniej za tydzień albo jutro ;p.
NabAwe
mamusia Emilki :)
jagmar
wiara czyni cuda
wiara czyni cuda
Misia-A
Fanka BB :)
Witam ponownie =p
nadal w dwupaku =D
W piątek wróciłam do szpitala tym razem z ciśnieniem uwaga uwaga 183 na 123
Aż mi położna nie wierzyła =p
Ale sama zmierzyła to wystrzeliła z sali po inną położną nawet mi nie powiedziała jakie jej tam cisnienie wyszlo =p
Do soboty górne było 150, potem innymi lekami udało się zbić, ale na wyjściu dziś miałam 140...
No i wyszłam jak widać z szpitala nadal w dwupaku =p
W srode KTG
A najlepsze ze w tydzien schudlam 2.5 kg!
od poprzedniego wyjścia z szpitala =p
nadal w dwupaku =D

Ale sama zmierzyła to wystrzeliła z sali po inną położną nawet mi nie powiedziała jakie jej tam cisnienie wyszlo =p
Do soboty górne było 150, potem innymi lekami udało się zbić, ale na wyjściu dziś miałam 140...
W srode KTG
A najlepsze ze w tydzien schudlam 2.5 kg!

kasiadz
Witam ponownie =p
nadal w dwupaku =D
W srode KTG
A najlepsze ze w tydzien schudlam 2.5 kg!od poprzedniego wyjścia z szpitala =p
a skąd ty właściwie jesteś, w PL mieszkasz? bo jakieś dziwne praktyki w tym szpitalu mają i aż dziw że cię do domu odsyłają i porodu nie wywołują

ja jak na początku ciąży w weekend pojechałam do szpitala bo mocno wymiotowałam a miałam styczność z osobą z grypą jelitową, to zamiast tylko sprawdzić czy jest ok i do domu mnie puścić to zostawili mnie na 5 dni. Tak samo było gdy zaczęłam lekko krwawić, po poronieniu spanikowałam i szybko do szpitala, zanim dojechałam krwawienie ustało, lekarz podczas badania powiedział że nie ma śladów krwawienia, usg wyszło ok i mimo to nie chcieli mnie do domu puścić i musiałam tam zostać kilka dni a jedyne co mi podawali to nospe i duphaston, który w domu brałam

Misia-A
Jak najbardziej w PL mieszkam bo niby gdzie indziej mogli by tak postepowac =]
Mnie to juz po prostu bawi =p stąd te miny ciągle wstawiam
Pierwszy raz jak poszłam do szpitala to też miałam takie wymioty że ojej, nawet do 2 razy dziennie, w nocy sie budziłam i do lazienki wymiotowac leciałam... ale to nie byl wirus ani nic tylko kolejny etap zatrucia ciazowego....
Przynajmniej te wymioty mi minely bo to bylo bardzo nie przyjemne =/
Ja sie caaaaly czas zastanawiam co by sie musialo z mna dziać żeby zrobili mi np cesarke?
Chociaz nie chce ale dzis rano na USG coś jakieś zmiany w łożysku wywolane wysokim cisnieniem wyszły,
dokladnie nie wiem bo bardzo medycznym jezykiem do mnie mówił...
Ale i tak jestem w domu cóż ja zrobie
Mnie to juz po prostu bawi =p stąd te miny ciągle wstawiam
Pierwszy raz jak poszłam do szpitala to też miałam takie wymioty że ojej, nawet do 2 razy dziennie, w nocy sie budziłam i do lazienki wymiotowac leciałam... ale to nie byl wirus ani nic tylko kolejny etap zatrucia ciazowego....
Przynajmniej te wymioty mi minely bo to bylo bardzo nie przyjemne =/
Ja sie caaaaly czas zastanawiam co by sie musialo z mna dziać żeby zrobili mi np cesarke?
Chociaz nie chce ale dzis rano na USG coś jakieś zmiany w łożysku wywolane wysokim cisnieniem wyszły,
dokladnie nie wiem bo bardzo medycznym jezykiem do mnie mówił...
Ale i tak jestem w domu cóż ja zrobie
kasiadz
kurcze, to może rozważ żeby kolejnym razem jechać do innego szpitala?
reklama
kasiadz
tak, masz racje, nie ma co się załamywać tylko pozytywnie myśleć trzeba. Będzie dobrze!