Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
No właśnie to nie są przeciwciała związane z grupą krwi moją i męża tylko pojawiły się jakieś inne no i teraz mają sprawdzić co to jest i czy ma wpływ na ciążę czy też nie. Trzy dni się czeka na wyniki bo podobno w Katowicach robi to tylko Regionalne Centrum Krwiodawstwa i Krwiolecznictwa. No i nie ukrywam, że jak poczytałam sobie te wszystkie bzdety na necie to ściska mnie w brzuchu jak cholera.
Miłka a wiesz w jakim kierunku badali Ci krew? Bo czegoś musieli szukać, skoro te przeciwciała znaleźli...czy to ci wyszło jakoś w ogólnym badaniu...Sorka za pytanie, ale kompletnie się na tym nie znam...
Bylam na wizycie i moje Baby -juz nie fasolka jest wedlug usg o tydzien starsza niz wedlug miesiaczki! lekarka powiedziala 6 cm,a na zdjeciu jest napisane 12t i 6 dni nie wiem jak oni to licza.
Nie zrobili mi badan na toxo,bo kasa chorych nie pokrywa kosztow czyli nie robia automatycznie.Powiedzialam ze chce zeby mi zrobili i tak ,bo zdarza mmi sie jesc surowe mieso i szynke parmenska.Przy poprzednich ciazach robili automatycznie.Ale techolerne kasy placa za coraz mniej rowniez tutaj.Mam tez niewiele przeciwcial przeciwko rozycce ,mam powtorzyc to badanie za pare tygodni.Ale cisnienie mam 60/100 ,czyli powinnam spac na stojaca.Ale ja zawsze tak mialam za to za wysoki puls.Mam sobie codziennie mierzyc i zapisywac z mala info jak sie czuje .A i pobrala mim wymaz na raka szyjki ,bo dawno nie robilam.
Czyli nowy termin mam na 29 wrzesnia,ale i tak zostaje na pazdziernikowkach,
zapytalam sie co w tym ukladzie z badaniami genetycznymi -robi sie je do konca 13 tyg.,a ja mam w poniedzialek termin czyli bede juz wedlug nowego terminu13t4 d ale powiedziala ze to ok.Ona i tak nie widzi powodu oprocz mojegon niepokoju zeby je robic ,bo nie ma wskazan z jej strony.