reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty i zdjecia usg

Ja tez już po wizycie. Dzidzia pięknie rośnie:) Straszna wiercipięta - lekarz nie mógł jej pomierzyć :) to ma napewno po starszej siostrze:-D CRL - 49mm ( długość ciemieniowo siedzeniowa)
Najważniejsze że wszystko w porządku. Następna wizyta 13.04, do zrobienia mam badania krwi, moczu i poziom żelaza.

No i ja się pochwalę moim maleństwem, nie dało rady zrobić ładnego zdjęcia bo mam tyłozgięcie macicy i pojeździła chwilę po brzuchu i zmieniła na usg dopochwowe i tam już troszkę lepiej :) Ale wiercipieta że masakra po mamusi hahah:) Dzidzia zdrowiutka i wszystkie wymiary w normie, więc jesteśmy mega szczęśliwi !!!! :)Zobacz załącznik 339041Zobacz załącznik 339042

Cześć dzieczyny!

Ja już po USG genetycznym.. usłyszałam serduszko :-D:-D:-D 160/min.. dzidziuś ma 7,8 cm :)
Bpd - 2,9 cm, NT - 2,1mm. Nic mi lekarz nie powiedział że coś nie tak więc wszystko dobrze i jestem spokojna. Za 2 tyg odbieram badania z posiewu krwi.

Dzidzia się przeciąga i rusza się cały czas :) super widok :-D:-D

Następne USG - 12.04 :)

Wiecie co napisze wam dzisia tylko ze wszystko jest w parzadeczku:)dzidzi sie dobrze rozwija..za 3tyg adanie genetyczne..a teraz idziemy spac,bo był to badzo meczacy dzien:)happy:):):)

Gratuluje pięknych dziciaczków i super wyników...

ja idę jutro do ginki...i już strasznie się boję...

reklama
Jej ile tych dzieciaczkow nam sie pojawilo wczoraj na watku :-) Super dziewczyny! Bardzo mnie ciesza takie dobre wiadomosci :-)

Cześć dzieczyny!

Ja już po USG genetycznym.. usłyszałam serduszko :-D:-D:-D 160/min.. dzidziuś ma 7,8 cm :)
Bpd - 2,9 cm, NT - 2,1mm. Nic mi lekarz nie powiedział że coś nie tak więc wszystko dobrze i jestem spokojna. Za 2 tyg odbieram badania z posiewu krwi.

Dzidzia się przeciąga i rusza się cały czas :) super widok :-D:-D

Następne USG - 12.04 :)

Wiecie co napisze wam dzisia tylko ze wszystko jest w parzadeczku:)dzidzi sie dobrze rozwija..za 3tyg adanie genetyczne..a teraz idziemy spac,bo był to badzo meczacy dzien:)happy:):):)

super z rana przeczytac tak dobre wiesci !!! ciesze sie bardzo z wami :)

hej dziewczyny wróciałam właśnie z prenatalnego usffg...dzieciaki suuper....wszystko jest oki....są to bliźnięta dwujajowe...jedno łożysko mam z przodu macicy a drugie z tyłu....obydwa mierzą po 62,8 mm....także duuże dzieciaki....przeziorność też mają taką samą...1,9....przepływowość super..serduszka pięknie biją...wszystkie organy obecne....nooo ii powiem wam że jedna chyba będzie dziewczynka....boo tak powiedziała lekarka...pięknie się do tego rozkraczały obydwa...ale w pierwszym trudno stwierdzić a w drugi mówi że by stawiała na dziewczynkę....ale nie ważne...ważne żeby były zdrowe...i są....ufff....ale się maega stresowaliśmy z mężem.....taka jestem szczęśliwa....

hej dziewczyny wróciałam właśnie z prenatalnego usffg...dzieciaki suuper....wszystko jest oki....są to bliźnięta dwujajowe...jedno łożysko mam z przodu macicy a drugie z tyłu....obydwa mierzą po 62,8 mm....także duuże dzieciaki....przeziorność też mają taką samą...1,9....przepływowość super..serduszka pięknie biją...wszystkie organy obecne....nooo ii powiem wam że jedna chyba będzie dziewczynka....boo tak powiedziała lekarka...pięknie się do tego rozkraczały obydwa...ale w pierwszym trudno stwierdzić a w drugi mówi że by stawiała na dziewczynkę....ale nie ważne...ważne żeby były zdrowe...i są....ufff....ale się maega stresowaliśmy z mężem.....taka jestem szczęśliwa....
Gratuluje podwójnego szczęścia i dwuch bijących serduszek:-) powiedz mi czy to bylo usg 3d?? ja mam 6 kwietnia zaplanowana wizyte z usg i jestem bardzo ciekawa czy bedzie juz widoczna plec na tym etapie, dodam ze termin na suwaczku jest z pomiarow ostatniego usg a wedlug okresu ciaza jest 2 tygodnia starsza...

reklama
Do góry