mikusia84r
Entuzjast(k)a
Asia jak najbardziej możesz iść
Moja ciąża też jest ciut młodsza ze 2 dni i byłam na usg genetycznym w/g OM 11w2d
Moja ciąża też jest ciut młodsza ze 2 dni i byłam na usg genetycznym w/g OM 11w2d
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
z tymi badaniami widze, ze jest roznie. Mojej kolezanki nie zbadali bo dziecko male (mialo 51mm) kolejnej tez bo tez za male (52,5mm) jedna z anglii druga polska. To ja nie wnikam

W sumie co tu roztrzasac dziewczyny... chyba trzeba zaufac lekarzom, a widocznie na pomiar NT maja tez jakies inne czynniki wplyw
Najwazniejsze zeby sie zmiescic z pomiarem w terminie, a nie tak jak u mnie sie zdarzylo, ze sie ciaza o tyle starsza okazala![]()
Bo ciąża jest starsza o jakieś półtora tygodnia. Dlatego mam dwa terminy, jeden na 24 września i jeden na 1 października :-)W sumie co tu roztrzasac dziewczyny... chyba trzeba zaufac lekarzom, a widocznie na pomiar NT maja tez jakies inne czynniki wplyw
Najwazniejsze zeby sie zmiescic z pomiarem w terminie, a nie tak jak u mnie sie zdarzylo, ze sie ciaza o tyle starsza okazala![]()
to faktycznie bardzo dziwne...nie spotakalam sioe nigdy z takim stwierdzeniem,ze nie da sie zmierzyc przeziernosci...ja bylam dokladnie w 11tyg.na genetycznym,dzidziolek mial niespelna 5 cm i przeziernosc 1,6-idealna dla swojego "wieku"![]()