K
karolina1978
Gość
Gosia super!Niesamowite jest to uczucie.
Babki mialy przechlapane w czasach kiedy nie bylo usg.
Babki mialy przechlapane w czasach kiedy nie bylo usg.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jutro powstawiam fotki i moze uda sie filmik :-) bo teraz mi maz ciagle komp zabiera i nie da rady. Nam kamien spadl z serca po badaniu a moj maz tak sie denerwowal, chyba gorzej ode mnie. Prawie by bez kurtki z wrazenia od lekarza wyszedl! Zmienie sobie suwaczki zeby byly aktualne. Tym sposobem mi sie termin na 18.10 przesunal.
Udalo mi sie dorwac do komputera :-) no wiec wklejam 2 fotki dzidzi. Nie mam zdjecia calego cialka bo dostalismy filmik ale tu na jednym macha do cioc z bb :-)
Zobacz załącznik 345266Zobacz załącznik 345267
Gosiane jaki piękny!! jaki ma nosek zadarty :-) ja już dziś usg! mam nadzieję się dowiedzieć płeć![]()
Ja juz po wizycie, wszystko jest super. Pani doktor sprawdzila tez serduszko. Jednym slowem ulzylo mi bardzo mam zdjecia ale wstawie pozniej bo musze sie zdrzemnac. Dostalismy nawet filmik z badania No i dowiedzielismy sie ze to moze byc chlopiec... ale lekarka powiedziala ze jesli kobieta od poczatku ciazy bierze hormony (np.duphaston jak ja) to w tym okresie ciazy lechtaczka moze byc taka przerosnieta i stad pomylki. Aha no i ciaza wg.usg starsza bo 12t6d. U mnie przeziernosc byla 1,7 a dzidzius ma 6,47cm :-)