Asionek31
Fanka BB :)
Anek gratuluje corci
)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
DZIĘKI WIELKIE
jasne że się pochwalę, może niejest zbyt wyrazne ale cos widac
A jak znosisz Fenoterol?
Hmmm... Co to znaczy 'wielkie'?
Ja się bardzo cieszyłam, że przed pierwszą ciążą zaszczepiłam się na żółtaczkęz całym pechem co mi się wtedy przyplątał to jeszcze tylko tego by mi brakowało
![]()
Cześc,my dzi byliśmy na usg 4d i wkońcu pokazało nam co tam i będzie dziewczynka,obydwoje nastawilismy się na faceta ale najważniejsze że zdrowe
Fenoterol już 3 raz biore i jest ok. Pierwszy raz nie biorę Isoptinu w tym samym czasie i nie widze różnicy. Czasami czuję, że mi serce szybciej bije, ale ogólnie spoko, żadnych telepać itp :-)
A orientujecie sie jak to statystycznie na październik wyglada tzn. więcej dziewczynek czy chłopaków ?