• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Ale miło mi się zrobiło.. Poważnie.. Jednak nie dziękuję.
Wizyta dopiero o waszej 14.30 i trochę tam będę bo na 14 jeszcze lekarka..
Od rana juz serce skacze..

Lilith, czekamy na wieści &&&

Linka, właśnie, może w tym samym miejscu? Ja robię tam, gdzie teraz byłam.
Termin zależy od tego, na czym komu bardziej zależy, jeśli na ładnych zdjęciach buziaka, to lepiej później, ale podobno ja chodzi o wykrywalność wad, np. serca, to lepiej 18-20 tc.

Nie miałam ani razu mierzonego dna macicy ani brzucha w poprzedniej ciąży, ciekawe jak teraz ta na nfz.
Szyjkę miałam mierzoną podczas usg dopochwowego, dopiero jak polip mi się zrobił i krwawił, to sprawdzała mi recznie na fotelu.

Mała, nie martw się, mi też na każdej wizycie wychodzi róznica kilku dni w jedną lub drugą stronę, dzidzie rosną skokowo i rzadko pomiary z usg zgadzają się idealnie z om, a nawet z poprzednim usg, to zupełnie normalne.

reklama
Masakra, chyba z 30min to trwalo bo zas byl tak samo jak wczesniej I za nic nie chcial sie obrocic. Wymeczyla mnie strasznie.. Maluch ma 8,3cm I nt az 2,4 sprawdzane kilkakrotnie. Dramat to chyba za duzo I zas rycze. Oni mowia ze oki bo nt rosnie z maluchem etc ale dla mnie to za duzo.. Jeju co sadzicie?? Zaraz krew I moja lekarka takie mam opoznienie.. cisnienie zas mega chyba z nerwow..

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry