reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

Jestem już oficjalnie zapisana do cc na 27.10 :) W sobotę ktg i zrobię sobie ostatnią morfologię i jonogram.

Takie skurcze od góry miałam wcześniej kilka razy, ale one zupełnie się uspokoiły od ostatniego piątku bodajże, sama jestem zdziwiona, że teraz tak spokojnie u mnie, czasem coś porobię i wtedy popołudniu lub wieczorem mam skurcze zaczynające się od dołu. No i dobrze, niech posiedzi jeszcze tydzień :)

reklama
Milia super, pewnie będziemy w podobnym czasie tulić maleństwa. Nie wiem co to oznacza u mojego lekarza kilka dni ale pewnie bedzie to końcówka przyszłego ewentualnie jeszcze kolejny tydzien. Fajnie by było jakby z cc wycelowali w moje urodziny[emoji2]
I w takim razie juz jest pewne , ze moje drugie dzieciatko tez bedzie wcześniakiem.

Jestem w 35tc, będzie syn[emoji7] tp29.11.2016[emoji4]

Nika, a kiedy masz urodziny? :)

Mój ma imieniny 28, więc będzie prezent dla niego :D

Przykro mi, że znów wcześniak, mam nadzieję, że nie będzie miał problemów ze zdrowiem, ale częstsze kontrole u specjalistów na pewno Was czekają... Oby były tylko kontrolne! Dobrze, że sterydy miałaś podane, a wiesz jaka jest teraz waga maluszka?

milia , ale super, teraz juz na luzie wiesz kiedy sie szykowac na ten wielki dzien :)

Ja troche podpuchlam na buzi i dlonie, moja mam mowila ze tez tak miala 2 tyg przed - zobaczymy ;)

Milia cudownie znasz juz datę :)

Diaboliczna tez nie usiedzisz co?:)

U mnie kroplówki brak... moze jutro ... wlasnie dostałam zastrzyk na wyczulenie skurczy mięśni 4 odkąd tu jestem .

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Milia fajny prezent dla męża :)
Ja mam w następny poniedziałek - 31. Nie wiem jak waga ale juz drugi lekarz powiedział, ze jest prawie o miesiac większy niz wynika to z terminu.
A dzisiaj jest dokładnie ten tydzien i dzien ciazy kiedy to rodziłam mojego syna. Jak przyszłam to szpitala to bałam sie, zeby chociaż do tego terminu doczekać, ale udało sie.

Jestem w 35tc, będzie syn[emoji7] tp29.11.2016[emoji4]

Nika, jak minął mi ten dzień ciąży, kiedy poprzednio rodziłam, to też odetchnęłam z ulgą i każdy kolejny dzień jest sukcesem :) Chociaż wiem, że każda ciąża inna itp., to w psychice coś siedzi.
Twój dzidziuś będzie duży, silny i zdrowy :)

Em Ka, rzeczywiście wszystkie myślałyśmy, ze szybciej się to zadzieje, ale małemu dobrze w brzuszku :) Ale dziś mieli przecież wywoływac, bo minęły już 2 dni?

reklama
Do góry