reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Miałam problem ze skracajaca się szyjką gdzieś od 30tc jeśli dobrze pamiętam, teraz nie wiem dokładnie ile, gin powiedziała ze bardzo krótka i do końca przyszłego tygodnia powinno być po wszystkim, ale co z tych przepowiedni wyjdzie to zobaczymy :)

Aha :D No moja szyjka skubana sie jeszcze trzyma.. nie wiem jakim cudem przy moim trybie funkcjonowania w czasie ciazy ...;) a tez myśle by rodzic na koniec przyszłego tygodnia :D

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Moją załatwiły spacerki z pieskiem :D póki pogoda była to trzy razy dziennie chodziłam po tych górkach i pagorkach żeby tylko w domu nie siedzieć a wdrapywanie się na 3 piętro tez pewnie swoje zrobiło :D

Miałam w planach jeszcze mieszkanie wysprzątać zanim się zacznie ale ostatnio szczytem moich możliwości jest przetarcie szafek i rundka z odkurzaczem a i przy tym kilka przerw musze robić bo zaraz słabo się robi i czarno przed oczami.. :D

Pterusińska eej ale Ty już pięknie w donoszonej ciązy jesteś :D

Joasia - lepiej że się wyciszyło i tętno uspokoiło niż jeśli miałoby być coś nie teges..

ja w ogóle nie kumam jakim cudem wam ktg cokolwiek pokazuje.. u mnie nawet w czasie porodu jest "płaskie" i w sumie służy tylko do słuchania serduszka dzidzi a nie oceny skurczy ... ;)

Milagros - i tego jak długie są skurcze :) pamiętajcie, że skurcze działające na szyjkę to takie, które od momentu szczytu trwają dłuuuuugo (zdaje się, że od 40sec wzwyż). Czyli nie liczy się ile czasu skurcz "narasta", ale ile czasu "odpuszcza" ;) A przynajmniej tak mi mówili zawsze :p

Milagros, to Ty jak Linka chyba chcesz wpaść na porodówkę i wypaść ;)
Ja się nastawiam na 27.10, jak mi jutro ginka powie, że jednak 3.11, to w stresie będę do samego końca, że 01.11 mi się zacznie akcja, a jej nie będzie...
Idę spać, nie szalejcie :D
No i nie wiadomo, co z Izą :(

Co do wpadania i wypadania to dziś byłam świadkiem czegoś takiego. Laska chyba nawet pół godziny nie była, tylko potem jak ją szyli to chwilę trwało.

U mnie na noc tętno znowu sprawdzone i ok.
Położna mówi że albo pozycja była nie teges albo jakiś taki okres miał.

Jestem w 38 tygodniu ciąży[emoji480]tp.8.11[emoji64]

reklama
Gaga piękna waga :)

Keejti ja dzisiaj drzewo ukladalam pod domem bo przywieźli. Wszystko fajnie ale teraz nie dam rady się ruszać . W poprzedniej nic mnie nie brało i teraz pewnie też tak będzie

Joasia to super wiadomość z sn [emoji106]

Ivi no to pięknie ♡ niech jeszcze siedzi . Ty też uważaj na siebie

Pterusinska powoli się rozkreci [emoji6]

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry