reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Iza gratulacje! Teraz będzie tylko lepiej.

Tak myślałam że Kejti co tam wie [emoji6]

Jestem w trakcie 36 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji166][emoji480][emoji320]

Iza gratulacje!! ;)

Ach nic nie mówcie tydzień juz tu siedzę .

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Ja po wizycie mały waży 3300 z granicą błędu pół kg wiec może juz być spory , czekamy do środy jak nic nie ruszy to do szpitala bo mój lekarz ma dyżur wtedy ... co dziwne w sobotę w szpitalu lekarz mówił ze szyjki brak a on ze szyjka zachowana , łożysko ponad 3 stopień

Miła super, termin znany to nic tylko odliczać dni:)

Nika tez dobrze ze juz wiesz na czym stoisz. Ale za duże ryzyko jest by czekać dłużej, bo patrzę ze ty dopiero 35 tc, a termin koniec listopada. Twoje Maleństwo duże czy małe?

Emka u Was jak? Co to za zastrzyk? Trzymaj sie ciepło!

Linka do środy jeszcze trochę czasu;) moze samo sie rozkręci tak na fest.

Iza gratulacje juz pisałam na ogólnym. Super ze udało sie uniknąć nacięcia krocza:) A Mały niech rośnie zdrowo, brawa za kp:)

Milagros mi na ostatniej wizycie tydzień temu juz tez nie zbadał usg tylko ręka i powiedział ze szyjka prawie zgładzona (cokolwiek to znaczy) jak wcześniej miałam ok 1,8-1,9cm. Ale powiedział ze na tym etapie juz sie szyjka martwić nie będziemy. Sama w sumie nie wiem ile jeszcze pochodzę. Tak bym chciała dotrwać do terminu. Teraz wizyta 27.10. Jedyny pozytyw to odebrałam dziś ten Gbs i jest ujemny. Chociaż tyle bo sie bałam ze jakby szybciej poród szedł to z tym antybiotykiem. A jak brak szyjki i Młoda nisko to kto wie co bedzie i jak długo.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
reklama
Milia super wieści :)
Ja 27 to mam nast wizytę a Ty już będziesz dzidziusia mieć ♡

Linka no co badanie to inaczej z szyjką . Super waga

Iza gratki a zaraz lecę na ogólny czytać ♡

Ja po wizycie.
Wód dużo , łożysko piękne (2 stopień ) wszystko trzyma , szyjka twarda i jeszcze ho ho. Kazał zacząć sprzątać i za tydzień wizyta...brzuch wysoko także wszystko jeszcze daleko w tyle. Gbs jak się domyslalam dodatni tak jak poprzednio :/ Pytałam się o leczenie to.powiedział że to bardzo trudne ale możemy się podjąć jedynie po porodzie i po kp.
Jak sprawdzał stan wód to Junior był odwrócony twarzą do ekranu i uśmiechał się , nie chciał polykac wód więc czekaliśmy a on za chwilkę pogrozil palcem i zaczął.pić. Śmiesznie to wszystko wyglądało [emoji6][emoji6][emoji6]
Waga stoi na 80. Przytylam 12 kg

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry