reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarz, USG ...:)

reklama
Milagros super! Żeby szybko poszło. A skąd zmiana decyzji? Miałaś wracać do domu po ktg. Taki post widzialam jako ostatni.

Jestem w trakcie 38 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji166][emoji258]

Milagros a wzielas ze soba jakis prowiant na to ktg? [emoji6] bo trochę Ci sie zeszlo tam, czy o glodzie siedzisz?

Jestem w trakcie 38 tygodnia.
Z Polą spotkamy się 15 listopada (cc) [emoji480][emoji166][emoji258]

Piekne rozwarcie ;) a stan wód jaki?:) jejeje bedzie kolejny dzieciaczek :)

2nn3csqvlpqqv7gd.png

1usasg18vftrzndq.png

zalwh00cp3f54s2w.png

Ja już po wizycie.
No i d.pa w sumie bo jak miałam rozwarcie na 2 palce to ten stwierdził że przepuszcza 1palec (choc on ma duże łapska) szyjka 1,5cm ale miękka brzuch nisko i niby może się zacząć w każdej chwili ale mala spokojna tam...
Waży już 3629g.. jak nic się nie podzieje to za tydz mam się znow pokazać[emoji52]

Milagros mi położna jak leżałam w szpitalu powiedziala że jak mnie mdli i jednocześnie brzuch mi się spina to znaczy że szyjka się rozwiera także wiesz [emoji6]

Jestem w 40 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 06.11

Milagros u Ciebie juz pewnie ostatnie godziny w dwupaku :p aczkolwiek wspolczuje bolu... ja dzsiaj w nocy tez mialam silny skurcz az myslalam ze zaraz zaczne miączeć, ale wstalam , poszlam siku i sie rozeszlo.

Aob tu sytuacja z ta szyjka tak samo jak u mnie tez 1-1.5 cm bylo w czwartek i tez mi powiedzieli ze w kazdej chwili moze sie zaczac. Ja tylko chcialam zeby to nie bylo wszystkich swietych, a pozniej niech sie dzieje co chce, chociaz nie wiem czy nie wolalabym byc w szpitalu zaczym sie zacznie, bo sama nie wiem czy bede wiedziala kiedy juz jechac :D
Jak nic sie nie zadzieje to dopiero 14 na oddzial :)

Milagros pewnie w nocy się rozkręci...

MartiniM też bym nie chciała jutro rodzić ale z drugiej strony już mam tak dosc...

Jestem w 40 tc[emoji2] córeczka[emoji7] TP 06.11

reklama
Milagros, więc jednak, a ja najpierw przeczytałam główny wątek, zobaczyłam, że po ktg Cię chyba odeślą i myślałam, że wróciłaś do domu, teraz nadrabiam ten wątek i wow! Mąż z Tobą?
Szybkiego porodu Ci życzę, żeby łatwo poszło już dalej :*

Aob, Pterusińska, Martini, dzidzie czekają na lepszy czas ;)

Do góry