reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

silentenigma-ale sie ciesze że masz coreczke
rybkaa-nie martw następnym razem może się ujawnić, ale wspomne moje czekanie w drugiej ciąży, przez całą ciążęukywała się moja i do konca nie wiedzieliśmy kto u mnie w brzuszku buszuje:) więc jaka była radość po porodzie, łzy sczęścia i zaskoczenie. marzyliśmy o córeczce ale jednak niespodziewaliśmy się, także to było cudowne
natt-jejku jak cudnie, gratuluje ci i chyba już wcześniej wspominałam że ci zazdroszcze dwóch bąbelków w brzuszku:)

reklama
Dzięki kochane:). Fotek Bąbli nie mam bo ja na tych rutynowych wizytach mam tylko robiony taki szybciutki podgląd,bez fotek. Fotki beda z połówkowego i filmik oczywiscie.

Kurcze cokies,to mieliście emocje...całą ciąze tak was przetrzymała. Jaaaacie! ja bym chyba umarla ze zniecierpliwienia! ale z drugiej strony,co mozna zrobic jak dzidzia nie chce pokazać co tam chowa....

cokies nie martwię się, że jeszcze nie wiem kto mieszka :) muszę poczekać tylko oby nie do końca ciąży ;-) Najważniejsze, że wszystko ok :-)

natt super ,że wszystko ok ! Fajnie, że bąble się ujawniły :-) i do tego parka :-) super!

Ostatnia edycja:
Natt, ale super!!! gratuluję Wam :biggrin2:
Rybkaa super że wszystko ok. łobuziak mały się ukrywa...
Silentengma gratuluję córeczki!

silentenigma gratuluję córci! Wreszcie grono kobietek małych się powieksza :-)
rybkaa super, że u Ciebie tez wszystko w porządku!

natt gratuluję parki!!! też mam wizytę 6 kwietnia :-)

reklama
Natt - ale słodko,że będziesz miała parkę :-) gratuluję :-)
Rybka - najważniejsze,że wszystko w porządku,a płeć poznasz wcześniej czy później.

Do góry