reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Marcelinaa, pocieszę Cie.. mam 3x1 :-D :-D Też mam dylemat kiedy zaaplikować;). No i co dziwne.. mi nie wycieka rozpuszczająca się tabletka..hmm?:D W ogóle zrobiło się jak na pustyni momentami :-D

reklama
hmmmm ???? no ta wieczorna to luz, ale ta poranna? zapodałam se ją koło 11.. do 12 leżałam specjalnie, a teraz jak łazę to mi coś cieknie- a na majtkach mam biały mokry proszek hahaha

a mężowi już powiedziałam, że ma czas na deklarowanie się na cokolwiek, dopóki nie otworzę szuflady hahah ciekawe jak to będzie, bo biorę dopiero 2 dni..

hahahaha może za płytko se ją wsadziłam.. poćwiczę jutro jeszcze raz hehe

nie no.. nic nie mówił.. ani że mam leżeć.. ani że nie mogę na spacery z psami.. ani że ten teges z małżem.. powiedział tylko, że jak mi zejdzie poniżej 30 mm a mam 31 mm to będzie "źle", cokolwiek to znaczy.. no i że wciąż łożysko mam za nisko, nie tragicznie- ale że mogłoby być wyżej.. a miałam kurdę szyjkę jak żyrafa 56 mm.. ale to 6 tyg temu. To wszystko na pewno wina Pindzi, która mnie od 3 tyg notorycznie nawala po dole !!!!!!!!!!!!!!

Marcelinaa, tylko nie włóż Pindzi luteiny do ust jak się już rolą przejmiesz :-D :-D
Hmm, a nie pisałaś że masz 27? Bo tak mi się ubzdurało i dlatego się dziwiłam, że taka jesteś hop siup, mycie okien i w ogóle;-).

ja też z tą luteiną walczę od początku ciąży biorę 2x2-masakra :crazy:ale już zdążyłam się przyzwyczaić do codziennego noszenia tych nieszczęsnych wkładek ,spania w majtach i tej wyciekającej piguły.
Jutro idę na wyniki z krewki -chodzi o sprawdzenie mojej anemi czy coś sie poprawiło po braniu od 2 mies. żelaza-no jestem baaardzo ciekawa:tak:a wizytę u gina mam 23 czyli za tydzień.

Hmmm to moja 'pipunia' :-D jest turbo chłonna w takim razie:-D A wkładki i tak zawsze nosiłam, w majtkach zawsze spałam, więc mi wsio ryba <i może dlatego nie zauważam wycieków?:-D>

reklama
Do góry