reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
maggi jak dla mnie to mógłby być juz czerwiec:) sierpień to jeszcze za wczas;) bo ostatnio strasznie zaczekam się bać porodu... wogole ostatnio jakieś chore mysli mnie chytaja..;/

O porodzie to ja w ogóle nie myślę bo bym zawału dostała. Ja często mdleję u dentysty i na pobraniu krwi więc nie jestem pewna jaki 'teatrzyk' odstawię przy porodzie:)
Ale cóż.. Będzie dobrze.. Musi być:)
a ja własnie skończyłam 2ga rolkę papieru toaletowego ( chusteczki już się dawno skończyły), taki mam katar... Jeszcze parę dni i mi przejdzie:)

ojj biedna ty z tym katarem.... <przytul> kuruj sie..;):) no ja mysle ze bedzie dobrze;) bo ja to straszna panikara jestem .:)) jak mi noge zszywali jak byłam w 5 klasie podstawowki to miaąłm 2 znieczulenia a i tak sie darłam jak głupia.. az lekarze sie pozlatywali zobaczyc kto sie tak drze..;) hih

ja 10lat temu miałam usuwaną taką narośl z dłoni to kazałam się uśpić. anestezjolog pół godziny siedział ze mną na korytarzu i chciał mnie przekonać do znieczulenia ale się nie dałam. A jak wychodzę od dentysty to mam rany na dłoniach od wbitych paznokci.
stara baba a taka panikara...

O porodzie to ja w ogóle nie myślę bo bym zawału dostała. Ja często mdleję u dentysty i na pobraniu krwi więc nie jestem pewna jaki 'teatrzyk' odstawię przy porodzie:)

maggie78- chciałam cie tylko pocieszyć, ostatnio ogladałam jakiś program z połozna która mówiła że jej sie w jej x-letniej karierze nie zdarzyło żeby kobieta zemdlała przy porodzie :) A może masz w swoim miesice mozliwosc znieczulenia przy porodzie?? We Wro praktycznie nie ma takiej mozliwosci :/

I ja dolaczam do panikar...ja sie boje kazdego lekarza, stres dla mnie to nawet wizyta u dermatolog czy internisty :)

devi znieczulenie? ja to bym narkozę najbardziej chciała:) i tak żeby mnie uśpili zanim wejdę na porodówkę i zobaczę te wszystkie sprzęty:)
będzie ciężko ale przeżyjemy:) nie my pierwsze:)

reklama
hihi same panikary :)
też dołączam do panikar :) panikuje przy pobieraniu krwi i pobieranie krwi dotychczas było moim najbardziej skomplikowanym zabiegiem :p

Do góry