reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

reklama
No to,że tak powiem :-)
z 70 % dziewczynki nagle zrobił się CHŁOPAK!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jestem bardzo zaskoczona,bo miesiąc temu nie miał nic pomiędzy nogami,a teraz Pani Ginekolog pokazywała Nam pitka,który mam nadzieję w dalszych badaniach okaże się pępowiną :-) a tak szczerze to życie.. niech tylko będzie zdrowe, chociaż myśleliśmy,że będzie Laura :-(
ogółem dzidzia ma kilka dni mniej z mierzenia,ale widzieliśmy dobrze rozwinięty mózg i bijące serduszko. Ogólnie jestem cały czas w szoku :-) to ilu już teraz chłopców jest?? :-) dziękuję za trzymanie kciuków i pamięć :-)

Taycia gratuluje wizyty i dobrych wieści.. hih no i trzymam kciuki zęby to jednak pępowina była a nie pitek jak napisałaś..:-) a moze masz bliźniaki? i raz pokazuje sie jedno a raz drugie hahah:-D

Taycia gratuluje wizyty i dobrych wieści.. hih no i trzymam kciuki zęby to jednak pępowina była a nie pitek jak napisałaś..:-) a moze masz bliźniaki? i raz pokazuje sie jedno a raz drugie hahah:-D

Hahaha :-) bliźniaków na pewno nie ma... szczerze to czekam na wizytę za miesiąc... no wtedy to już na pewno na 100 % widać :-):-) chociaż było widać :szok:

Taycia - super cieszę się bardzo i wrzuć fotkę jak masz a na następnej wizycie wszystko się okaże a kiedy idziesz?

Dała mi 7 zdjęć,ale USG było robione przez brzuch i jakieś takie mało wyraźne. DOstałam list ze szpitala,więc następną wizytę mam 12 kwietnia :-) wtedy będzie już 20 tydzień,więc na pewno będzie więcej widać... :-) do trzech razy sztuka :-)

reklama
Do góry