reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Dzięki dziewczyny za pamięć:) Moja wizyta niestety była szybka:( Nie miałam usg bo w czwartek mam przyjść na genetyczne więc gin stwierdził ,że nie ma sensu dzisiaj robić. Posłuchaliśmy tylko serduszka więc i tak jestem już spokojna. Badania krwi tez mi dobrze wyszły więc mogę już odstawić żelazo. Ogólnie ok:)

Lana będzie dobrze:) Po prostu musisz bardziej uważać na siebie. Trzymam kciuki:)
Megmarion cieszę się ,że wszystko ok. Tylko wstydliwa ta Twoja dzidzia:)

reklama
Maggie, ja też nie mogę się przyzwyczaić, że nie mam co wizystę usg, ale prywatnie jest bardzo drogie (przynajmniej u mnie),a w poprzedniej ciąży miałam. Grunt, że badania masz dobre i maluch też fika. A do czwartku już 2 dni i zobaczysz malucha.

LANA uwazaj na siebie, duzo odpoczywaj, nie stresuj a na pewno wszystko bedzie ok!!!! jestesmy z TOBA!

MEGMARION fajnie ze z dzidzia wszystko ok, a ze wstydlliwa, to moze jednak dziewuszka?

MAGGIE dobrze ze wizyta ok i ze dobre wyniki, a juz za 3 dni zobaczysz maluszka, suuuper!

to co piszecie dziewczyny, ile musicie wydac kasy "tylko" na badania itd w czasie ciazy- to mnie strasznie wkurza ze w Polsce wlasnie praktycznie czlowiek MUSI isc do prywatnego, system jest do kitu...

LANA- mam nadzieję, że wszystko będzie ok i uda się bez szpitala itd 3mam kciuki kochana :)
megmarion - u mnie było podobnie też się dzieciaczek schował :)
maggie- już niedługo będziesz oglądać maluszka cieszę się że było ok na wizycie

Megmarion widzę że u Ciebie wstydliwe maleństwo mieszka tak jak u mnie :-p Moja gin też pukała stukała i w wyniku tego jeszcze wyraźniej pokazało pośladki :)

Lana u mnie na szczęście poprawiła się szyjka i łożysko więc u Ciebie też jeszcze może wszystko powrócić do stanu pierwotnego :D
Ale u mnie jak z jednym jest ok to z czymś innym musi być nie halo i teraz padło na morfologię :-(

Megmarion, mój też był wstydzioch ostatnio, ale dobrze że z maleństwem wszystko ok;-)
Maggie, w czwartek masz usg? Bo ja też;-) Super, że serducho usłyszałaś, to też uspokaja:-)

reklama
Do góry