reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Justa to jakiś uparciuch mały;) ale najważniejsze że wszystko w porządku i maleństwo jest zdrowe:) Badanie glukozy przeżyłam w miniony wtorek, nic przyjemnego, ale do przeżycia:) Miałam motywację, że jeśli zwymiotuję to będę musieć wypić ten eliksir jeszcze raz haha - POMOGŁO!

reklama
mama wikusi, pewnie ;) kolejne 4,5 tabletki do kolekcji ;) zrobiłam sobie rozpiskę, co o której mam brac, bo już nie ogarniam tego :(
ANISIAJ - ja mam rozpiskę ;-) i trzymam leki w woreczku jak babcie trzymają, a rano sobie rozdzielam do kieliszków ;-). Masakra.
Daj znać jak reagujesz na fenoterol. U mnie trzęsawki są nadal, ale zdecydowanie lepiej już się po nim czuję. Pierwsze 2 dni czułam się jak na haju ;-).
Czy kazał Ci Nospę dalej brać???

ANISIAJ - gratuluję Zosieńki!!!! i dobrych wieści!!!
ANIAXX - gratuluję cudnych wieści i Franka ;-)
JUSTA - gratuluję dobrych wieści!!! Na drugi raz Maluszek okaże swoje wdzięki :-).
MARCELINA
- śliczny synuś !!!!
biggrin.gif

Ostatnia edycja:
Dziekuje dziewczyny :)

Natis, poki co jestem po 1 tabl, biore tez,ten isoptin czy jakos tak. Tylko lekko trzesla mi sie reka, zobaczymy jak dalej. Nospe juz odstawiam, ale magne dalej. Do tego euthyrox,zelazo, witaminy i jodid.

Marcelinaa sliczna fotka!

AniaXX gratuluje chlopaczka!

a Tobie anisiaj coreczki

JUSTA19854 co za uparciuszek maly, oby sie pokazal nastepnym razem. Ja juz tez bardzo bym chciala znac plec i mam nadzieje ze w srode sie dowiem, a jak sie nie pokaze to trudno, byle by tylko był dzidzius zdrowy!

Natis a nie pisalam, ze po kilku dniach organizm przywyknie do fenoterolu ;)

JUSTA najważniejsze, że z dzidzią OK:))) a płeć pokaże w swoim czasie! Co do opóźnień to u mnie to też standard! niestety:/

Dziewczyny od jutra rana trzymam kciukasy za poniedziałkowe wizyty!!!!

&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

reklama
Do góry