reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Dziewczyny za wszystkie wizyty trzymam kciuki- Nika mam nadzieje że dowiesz się kto u ciebie mieszka
Ja miałam USG, mała wazy ok 340 i wszystko u niej ok., nie badali mnie, a o mojej tokso nie będę Was przynudzać. Mam za to ładna fotke jak Nina wkłada łapke do buzi, a lekarka od usg bardzo miała, jakaś babka załatwiała z inna doktorką odnośnie amnio. wiec ta robiła mi usg i pokazywała buzke, rączki, nóżki i "bułeczke"

usg1.jpg

reklama
Dzika, ale świetna fotka :-D Mamy ten sam wiek ciąży, więc bardzo jestem ciekawa, czy mój Antek też ma podobną wagę, ale Młody będzie badany dopiero za dwa tyg.

trzymam kciuki za resztę wizytujących &&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&&

DZIKABEZ - gratuluję wizyty i ślicznej córeczki :-) super!!!!

Dziewczyny, a gdzie reszta???

NIKA, SMILE - kciuki zaciśnięte od rana :)

wiecie co noc przeryczałam ze to badanie takie beznadziejne było ale już jest ok ciesze sie fajnymi ujęciami i filmikiem-wycięłam ponad połowe bo wiekszosć to było bicie serduszka ale zostało 10min fajnego filmiku ciesze sie ze widziałam maleństwo a to ze płeć nieznana ze badanie było kiepskie-znaczy usg fajne tylko lekarz dziwny to powód do kolejnego podejżenia dziudziusia ,które nie będzie rozżutnoscią tylko faktycznie potrzebą ;) chce być pewna że nic ten ...nie przeoczył bo jak by co to bym sobie nie darowała jak by można zacząć w brzuszku leczenie a ja bym nie poszła sprawdzić po takim badaniu i szansa wcześniejszej pomocy maleństwu by się zmarnowała

reklama
mamaTrójki- miałam ten sam problem, aż mi głupio było teraz już wiem, jak piszesz wiadomość to tam jest ikonka z takim drzewkiem wchodzisz na nia i tam juz wszystko piszesz, wybierasz zdjecie, wgrywasz i gotowe

Do góry