reklama
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
gratuluje wszystkich odbytych wizyt
trzymam kciuki za wypicie glukozy bez pawika.... ;-) Hiacyntka kciuki za polowkowe...
Milo was poczytac
mnie czekaja juz tylko wizyty u poloznej wiec zaledwie rutynowe mierzenie cisnienia, nie bede miala czym sie pochwalic :-(
Dmuchawiec ja nadal czekam na twoje dodatkowe usg
I ukazanie siurka 
marcysiowa glukoza nic przyjemnego ale do przezycia. U mnie sie pawikiem nie zakonczyla ale nie powiem bo mdlilo jak cholerka. dobrze ze tym razem nie musze robic tego badania.
Milo was poczytac
Dmuchawiec ja nadal czekam na twoje dodatkowe usg

marcysiowa glukoza nic przyjemnego ale do przezycia. U mnie sie pawikiem nie zakonczyla ale nie powiem bo mdlilo jak cholerka. dobrze ze tym razem nie musze robic tego badania.
Ostatnia edycja:
Palindromea
Fanka BB :)
Właśnie jak z tą cytryną? I mam jeszcze pytanie jak mierzą cukier? Za każdym razem wkuwają się w żyłę, czy jak przy zwykłych pomiarach cukru - z palca?
aguska24mir
mama Pawełka :)
kobietki za dobre wyniki z glukozy kciuki
hiacynta za poowkowe tez kciuki i zaraz sie pochwal kto tam u ciebie mieszka
hiacynta za poowkowe tez kciuki i zaraz sie pochwal kto tam u ciebie mieszka
cukier.wanilinowy
Usmiechnieta_mama
mi z Adasiem wkuwali sie w zyle za kazdym razem. A cytryny nie zastosowalam bo nie wiedzialam
wogole nie wiedzialam co to badanie glukozy i poszlam sobie ot tak na krew. Bylam w ciezkim szoku...

Palindromea
Fanka BB :)
mi z Adasiem wkuwali sie w zyle za kazdym razem. A cytryny nie zastosowalam bo nie wiedzialamwogole nie wiedzialam co to badanie glukozy i poszlam sobie ot tak na krew. Bylam w ciezkim szoku...
No to musiałaś mieć szok

reklama
Za każdym razem w żyłę niestety. Słyszałam, że cytryna pomaga, sama spróbowałam i glukoza była bardziej znośna, później z cytryną nie umiałam wypić:/ Także radzę sobie najpierw spróbować samą glukozę dopiero później wcisnąć cytrynę. Glukozę trzeba rozpuścić w ciepłej wodzie.