reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania, USG, zdjęcia naszych fasolek....)

Hej kobietki.

Za pijące glukozę trzymam kciuki!! Ja nie piłąm jej jeszcze ale tyle się nasłuchałam, że wyobrażam sobie tą "przyjemność".

Za wizytujące &&&&&&&&&&&&& i czekam na relację!!

reklama
gratuluje wszystkich odbytych wizyt :D trzymam kciuki za wypicie glukozy bez pawika.... ;-) Hiacyntka kciuki za polowkowe...

Milo was poczytac :) mnie czekaja juz tylko wizyty u poloznej wiec zaledwie rutynowe mierzenie cisnienia, nie bede miala czym sie pochwalic :-(
Dmuchawiec ja nadal czekam na twoje dodatkowe usg :-D I ukazanie siurka :-D

marcysiowa glukoza nic przyjemnego ale do przezycia. U mnie sie pawikiem nie zakonczyla ale nie powiem bo mdlilo jak cholerka. dobrze ze tym razem nie musze robic tego badania.

Ostatnia edycja:
Właśnie jak z tą cytryną? I mam jeszcze pytanie jak mierzą cukier? Za każdym razem wkuwają się w żyłę, czy jak przy zwykłych pomiarach cukru - z palca?

mi z Adasiem wkuwali sie w zyle za kazdym razem. A cytryny nie zastosowalam bo nie wiedzialam :-D wogole nie wiedzialam co to badanie glukozy i poszlam sobie ot tak na krew. Bylam w ciezkim szoku...

mi z Adasiem wkuwali sie w zyle za kazdym razem. A cytryny nie zastosowalam bo nie wiedzialam :-D wogole nie wiedzialam co to badanie glukozy i poszlam sobie ot tak na krew. Bylam w ciezkim szoku...

No to musiałaś mieć szok :-D O cytrynie też nie wiedziałam - trzeba będzie spróbować, bo sama glukoza jest okropna :baffled:

Kciuki za wszystkie wizytujące i za spożywające glukozę:-)

Glukoza jeszcze przede mną. Cytryne mozna wcisnać. U nas pierwszy wynik cukru pobierają z palca.

reklama
Za każdym razem w żyłę niestety. Słyszałam, że cytryna pomaga, sama spróbowałam i glukoza była bardziej znośna, później z cytryną nie umiałam wypić:/ Także radzę sobie najpierw spróbować samą glukozę dopiero później wcisnąć cytrynę. Glukozę trzeba rozpuścić w ciepłej wodzie.

Do góry