reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Milenka cieszę się, że dzidzia zdrowa, to najważniejsze :-), a może następnym razem maluch pokaże czy jest dziewczynką czy chłopcem

reklama
Witam po wizycie u tego awaryjnego drugiego gina.....co poniektóre kojarzą ze on kiedyś nie zauważył czegoś przez co trafiłam do szpitala ostatnim razem. No ale cóż- jak również wcześniej pisałam- ten lekarz jest przepustką do szpitala w ktorym chce rodzic:)

Idac do sedna sprawy: wizyta przebiegła o dziwo miło i sympatycznie. Dziewczyny zdrowe, infekcji juz nie ma, szyjka zamknięta i macica oki!! Skurcze byly spowodowane tym ze dziewczyny sa duże, ciężkie i widocznie obie tańcowały. Dr pow.ze w bliźniaczych ciążach częste takie skurcze są możliwe przy mocnym ożywieniu obu dzieci naraz- wtedy ratować się nospa i najlepiej zmienić pozycje.:-)
A dziewczynki ważą po 764 i 786g:):szok::szok::szok::szok::szok: Jestem bardzo szczęśliwa bo lekarz powiedział ze sa nad wyrost duze:)

Milutuś alez sie ciesze ze wszystko jest w porzadku,brawo:) a czy przez to ze one takie duze to bedziesz duzo wczesniej rodzic?

Milutek- super ze wszystko jest ok i laski rzeczywiscie mega duzeeeeeeee:szok::szok: jak na blizniaki:szok::szok:

ja mam jednego stwora w srodku a skurczybyki nie bolesne ale odczuwalne juz mam

reklama
Do góry