reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Dzieki dziewczyny. Oboje z lekarzem byliśmy mile zaskoczenie:)...tak samo jak wy:):-D

Bosa- masz racje co do tej magicznej granicy...jeszcze tyci tyci zostało do niej:):):-)

Ola
-niekoniecznie jest to powód do szybszego porodu. Lekarz powiedział ze mam dotrzymać przynajmniej do końca roku:) A jesli dziewczyny z powodu np.dużej wagi będą sie wcześniej pchać na świat to nic na to nie poradzimy..a dla nich im więcej tym lepiej z wagą:)

reklama
lokata, pastela - gratulacje potwierdzenia księżniczek :-)

milenka
- cieszę się że u ciebie wszystko dobrze:-) a czemu tak często wizyty...hmmm...ja nie wiem... wiem tylko że później to i nawet raz na 2 tyg się chodzi...

Miluś
- cieszę się że wszystko dobrze...a twoje księżniczki to już duże! wow!

Milutek trzymaj coreczki mocno i oby dały Ci spedzic swieta i nowy rok w domku:)
Futrzak moj gin powiedział ze jak idzie wszystko dobrze to do konca wizyty sa co 3-4tyg a co 2 to raczej nie.

to chyba kwestia rozłożenia wizyt na samym końcu przed porodem...wszystkie moje koleżanki w ostatnim 1,5 miesiącu chodziły co 2 tyg... ale ja się nie znam i nie myślę o tym :-D...mi jeszcze daleko do lutego/marca:-D

Milutku to super, że u dziewczyn wszystko w porządku. No i faktycznie duuuże juz sa. Ale twoja ciąża jest starsza niż moja o 3 tygodnie, w dodatku ja znam wage sprzed tygodnia, co daje prawie miesiąc. Może w tym terminie moja bedzie juz 2x wieksza.....

Futrzaczku ja mam nadzieje ze nie bede musiała chodzic co dwa tyg bo zbankrutuje;) Idziesz do ginka w poniedziałek? ja tez ale ja bez usg :)

Futrzaczku ja mam nadzieje ze nie bede musiała chodzic co dwa tyg bo zbankrutuje;) Idziesz do ginka w poniedziałek? ja tez ale ja bez usg :)

ja pewnie z usg...ale to będzie krótka wizyta żeby umówić się na połówkowe do szpitala..myślę że zaraz po poniedziałku do tego szpitala więc będe miała 2 sp[otkania z dzidziolem w krótkim czasie:-)
no i mam nadzieję że dowiem się kto tak łagodnie mnie traktuje i nie chce pokopać mamusi:-) jeśli to chłopiec to piłkarzem chyba nie będzie:-) hihi...a jeśli dziewczynka to raczej prawdziwa dama:-D hehe

a co do zbankrutowania to masz rację...ale może wtedy jakiś upust jest? :-)

reklama
Do góry