reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Niestety Buziaczek z rozstępami to prawda, uwidaczniają się zazwyczaj pod koniec ciąży jak nie po porodzie...taki Nasz urok :baffled:

Maya..cieszę się ,że chłopczyk i ,że zdrowy :tak:;-)

Lokata..gratuluję dużej córci :tak:;-) no i cieszę się ,że wszystko jest dobrze!! No i też wg usg mam starszą o tydzień ciążę ;-)

Pastela
...super ,że córcia się potwierdziła!!!:tak:;-) gratki!! no i piękna waga dzidzi !!

Milenka...miło słyszeć ,że dzidzia zdrowa i ,że rośnie!!:tak:;-) ja mam wizyty póki co ,co 3-4 tygodnie...a czemu nie zapytałaś ginka co tak szybko? Spokojnie ;-)

Milutek...super wieści no i królewny już całkiem spore!! :-) gratuluję kochana!!

Kasiulka...no aaaakrobata/tka na całego!!!!! :-) piękna dzidzia i już ładnie waży!!:tak:;-)

Bosonóżka
..a ja 26 listopada - jeszcze gorzej:baffled: ale jakoś damy radę :tak:

Olcia...a czemu aż do grudnia???:szok:

Clifordzik ja mam wizyty co miesiac jak konczy sie L4 a nie na kazdej mam usg,miałam 3tyg temu połowkowe a nastepne dopiero w ok 30tyg czyli na poczatku grudnia wyjdzie ;) a na wizyte ide teraz w poniedziałek ale bez usg.

Fifronka mi 30 wychodzi tydzien przed swietami a ze L4 mam co miesiac to wizyta mi wypadnie w okolicach 13grudnia :)w poniedziałek wszystkiego sie dowiem;)

a no chiba że tak :)
przynajmniej nie będziesz musiała tak długo czekac.
ja chodze na nfz i w sumie nie wiem jeszcze kiedy będę miała kolejne usg. bo oni robia tylko te najważniejsze :(

Fifruś ja chodze prywatnie ale moj gin tez nie robi wiecej niz trzeba tzn miałam dwa to w grudniu bedzie trzecie,pewnie jakbym sie uparła to by mi zrobił ale musiałabym zapłacic bo on liczy za wizyte i za usg osobno:(

reklama
Fifruś ja chodze prywatnie ale moj gin tez nie robi wiecej niz trzeba tzn miałam dwa to w grudniu bedzie trzecie,pewnie jakbym sie uparła to by mi zrobił ale musiałabym zapłacic bo on liczy za wizyte i za usg osobno:(

a mój to cokolwiek mi nie robi:-D cokolwiek mi nie bada:-) to liczy tyle samo ... czy z usg... czy z cytologią... zawsze stówka ...

Do góry