reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Ancia93 dobrze, że u Was wszystko ok:-), a malutki już wcale nie taki malutki, prawie 2,5 kilograma szczęścia:tak:

A ja jutro rano mam usg i juz się boję jakie moje maleństwo już duże :frown:, mam nadzieje, że już nie rośnie tak szybciutko

Ancia - cieszę się, że wszystko ok :) Mam nadzieję, że mi też po jutrzejszej wizycie ginka kaze przyjść dopiero za 4 tyg., bo w pierwszej ciaży nakazała biegać co 2 tyg. A teraz wszystko jest ok, to moze jednak uda się trochę przyoszczędzić i czasu i kasy.
Jutro sie dowiem ile moja malutka waży :D

Dzięki dziewczyny.
Pastela u nas co 4 tyg każą przychodzić, chyba, że coś się dzieje, źle się czujemy czy coś, to albo do szpitala albo do gin. To trzymam kciuki, że wszystko u gin będzie dobrze :)
Agnes2606 na pewno sporo urósł nasz malutki 6.01 ważył 1,624 a wczoraj 2,314 także rośnie jak na drożdżach. :-)

reklama
ja tylko tak w skrócie, bo zabiegana jestem, musiałam oczywiscie swoje wysiedzieć w szpitalu, najpierw usg, potem diabetyk i położna
na szczęście wszystko ok, pani doktor zadowolona z poziomu cukru, nasze malenstwo waży juz 2665 gram, czyli jak dobrze pójdzie to 4300 nie przekroczy :-p
a położna kazała odpoczywać, leżeć i nie przemęczać się, tylko jak to zrobić, kiedy mnie energia rozpiera :-D
następne usg 1 marca i powtórze za innymi marcjankami - mam nadzieje, ze dotrwam :-D

Do góry