reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Hej laseczki-marcóweczki
Jestem po usg i potwierdzona na 100% dziewczynka - będzie Nadia (to ostateczne zdecydował mój syn, przy naszym braku zdecydowania), mała waży 1700 gr, jest ładnie symetrycznie rozwinieta, no ale jest i niezbyt dobra wiadomość - dojżałość łożyska to już III, ostatni stopień czyli czeka mnie monitorowanie starzenai sie łozyska no i raczej nie doczekam terminu i cc bedzie pewnie jeszcze wczesniej niż była wstepnie planowana

Agnes2606 no maleństwo twoje rośnie jak na drożdżach :-) cieszę się z twoich dobrych wieści. No i mogę powiedzieć, że razem chcemy dotrwać do naszych wizyt.
Vetka
  • profile.png
  • forum.png
    Zobacz posty
  • message.png
    Prywatna Wiadomość
  • blog.png
    Odwiedź blog
  • add.png
    Dodaj jako kontakt
  • email.png
    Wyślij email
gratuluję dziewczynki. Nie martw się wszystko będzie dobrze z tym łożyskiem.

VETKO- czytalam ze to juz pod koniec ciazy jest tak?? na jakim innym forum wyczytalam ze dziewczyna tez to miala w 31 tyg i dotrzymala do 38 tyg - co prawda w szpitalu i ktg miala kazdego dnia- bo byla pod ciagla obserwacja - ale malenstwu ani mamusi nic nie bylo wiec wierze w twoje sily i trzymaj sie kochana!bo masz zdrowego maluszka nie martw sie;*

Agnes - super wieści:-) już całkiem spory Twój maluszek;-)
Vetka - gratulacje córci;-) skoro trzeba będzie zrobić wcześniejszą cesarkę to i tak wyjścia mieć nie będziesz, ale może uda Ci się jakoś dotrwać do 38 tygodnia:tak:

reklama
buziaczku-własnie tego sie obawiam, codziennego KTG i szpitala, na razie kontrol usg co 2 tygodnie, a wg dr może byc ciężko dotrzymac do 38 tyg.
magdziorku-wiem, że nic nie mogę zrobić, ważne że nie muszę leżeć na razie do 8 lutego do kolejnej wizyty

Do góry