reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

reklama
Vetka mam nadzieje, że wszystko będzie dobrze i spokojnie doczekasz do terminu porodu :tak:

Ona przykro mi, że wyniki nie za dobre, ale bądź dobrej myśli, już nie dużo Ci zostało do porodu, u mnie też cały czas coś wyskakuje, czasem mam wszystkiego dość:-(

Kasienka, Bosa, Futrzak cieszę się, że u Was wszystko dobrze :-)

Justysia no jakoś trzeba sobie radzić, lusterko albo mężuś do pomocy :-p

edit.
aha zapomniałam dodać, że mi wyszło białko w moczu, tydzień temu krew teraz białko, czy ja jakoś dotrwam do tego porodu bez kolejnych rewelacji :wściekła/y:

Ostatnia edycja:
Vetka - trzymam kciuki, żebyś spokojnie dotrzymała do 36tygodnia :)

Ja dzisiaj byłam u hematologa, zrobili mi dodatkowe badania.. w piątek wyniki i znowu wizyta, lekarz był trochę zdziwiony, że przy braniu żelaza od 16tyg. mam takie wyniki, w zależności jak wyjdą badania, będziemy myśleli co zrobić z tym fantem, ech..

Ja mam grupę 0RhD- nie wiem co oznacza to D ale gdzie nie byłam to nie zwracali na niego uwagi?

Agnes może zrób za kilka dni znowu badanie moczu, ja też raz miałam krew w moczu - przez tydzień gin kazał brać rutinoscorbin 3 razy dziennie i potem zrobić znowu badania i bylo ok...

Vetka trzymam kciuki, żeby wszystko spokojnie dotrwało do najlepszego dla was momentu. Mam nadzieję, że pomimo twojego pracoholizmu przystopujesz troszkę ;-)
WIELKIE BUZIAKI

Agnes może zrób za kilka dni znowu badanie moczu, ja też raz miałam krew w moczu - przez tydzień gin kazał brać rutinoscorbin 3 razy dziennie i potem zrobić znowu badania i bylo ok...

Patik mam znowu wizytę we wtorek, to\ mi sprawdzą mocz, narazie wysłali do laboratorium i czekam na wyniki:tak:

heja - ja też po wczorajszej wizycie, mała na szczęście ułożyła się główką w dół, ktg wyszło bardzo dobre, szyjka mięknie tylko niestety dopadła mnie na koniec infekcja (że też całą ciążę się udało uniknąć a tu teraz - przed porodem sic! :crazy:), wynik posiewu: gardnerella vaginalis w warunkach zwiększonej ilości dwutlenku węgla, dostałam globule metronidazolu a poza tym mam dużo za dużo leukocytów w moczu (70-100 :szok:) więc dostałam monural i mam łykać żurawit - Vetka pociesz, wykaraskam się z tego do porodu? :unsure::hmm:

Ostatnia edycja:
Ja juzdzis po jednej wizycie a zaraz szykuje sie an drugą. Oczywiscie jakies bakterie w moczu wiec wysłali do laboratorium...pobrali mi tez krew bo zgłosiłam problem swędzenia...zobaczymy jakie beda wyniki...mam czekac tydzien, ale czy wczesniej nie urodze?

A na 16 mam wizyte w szpitalu i decyzja zapadnie bede rodzic sama czy zrobią mi cc???

reklama
Ja juzdzis po jednej wizycie a zaraz szykuje sie an drugą. Oczywiscie jakies bakterie w moczu wiec wysłali do laboratorium...pobrali mi tez krew bo zgłosiłam problem swędzenia...zobaczymy jakie beda wyniki...mam czekac tydzien, ale czy wczesniej nie urodze?

A na 16 mam wizyte w szpitalu i decyzja zapadnie bede rodzic sama czy zrobią mi cc???

a o jakim swedzeniue mowisz???i na jakie Cie badanaia skierowali ?

Do góry