futrzakowa
yea! to ja!
no i tak trzymać Skarletko! 

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

, skurcze też nie nasilają się więc nastepna kontrola 13 w szpitalu i albo mnie zostawia albo pozwola poszaleć do 18 i wtedy na bank przyjecie do szpitala. Z gorszych wieści to niestety Streptococus wyszedł dodatni w posiewie
, więc czeka mnie i mała antybiotyk
fajnie że sytuacja na tę chwile opanowana - dobrze że znasz wynik bo przynajmniej wiedzą że antybiotyk potrzebny - ja nie miałam tego badania:-( ale nie chce sobie teraz wkręcać że coś jest nie tak...
) pomylili cos w nazwisku na probce z krwia i w szpitalu nie sprawdzili mi przeciwcial
a u nas konflikt (Bartus ma krew po tacie...) wiec sprawdzenie przeciwcial jest dosc wazne ;/ A oni dopiero teraz sie zorientowali,ze badanie nie bylo wykonane.Najlepsze,ze pytalam na jednej z poprzednich wizyt czy badanie czy wszystko ok i czy nie mam przeciwcial.To polozna spojrzala w karte i powiedziala,ze wszystko wyszlo dobrze.......