reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

papciarkowa - gratuluję:-)

madziulka
- super wieści :-)

rozczochrana
- suuper zdjęcia:-) mi załącznik się otwiera:-D prześliczny gigancik:-)

katjusza -
najważniejsze że dzidzia zdrowa;-D gratuluję!

agata - super że wszystko dobrze! :-D

reklama
Rozczochrana - dobre wieści! A dzidziol pięlny i duuuuży.
Katjusza - no współczuję leżenia, tyłek Cię pewnie już boli, ale pewnie szybciutko o tym zapomnisz. Czego nie robi się dla tych naszych małych potworków kochanych?
Agatatje - gratulacje wczesnej ciąży ;-) Nie wiem jak Ty, ale ja się czuję całkiem zaawansowana.

Agatatje...super ,że wszystko dobrze u dzidzi !!!!! Tak trzymaj i dbaj o siebie!!!!;-)

Rozczochrana...mi też powiedzieli ,że usg genetyczne wykonuje się do 23 tc...więc nie wiem z czego to wynika ale mam nadzieję ,że wiedzą co mówią...

a oto rezultat naszego usg:) niestety dzidzius jest jeszcze zbyt malutki by stwierdzic czy to chlopczyk czy dziewczynka ale i tak nie mozemy oderwac oczu od tego zdjecia:) Scan.jpg

Ostatnia edycja:
Buziaczek...no piękne małe cudeńko ;-) szkoda ,że jeszcze za malutkie ,żeby stwierdzić płeć...niektóre dziewczyny podawały już w 12 tc co mają..czyli pewnie od czegoś to zależy,ale też się nie nakręcam ,że w niedziele nam powie co mamy ;-) grunt ,że wszystko dobrze!!!

Fifronka..Twój weekend zapowiada się bogato więc zleci jak z bicza strzelił ;-)

Agatatje, rozczochrana, buziaczek gratuluję dobrych wieści:-)
Katjusza najważniejsze, że z maleństwem wszystko w porządku:happy: Już masz dość leżenia, ale jak mus to mus. Zobaczysz jak maleństwo się urodzi to wtedy zatęsknisz za łóżeczkiem. Tyle będzie roboty, że ciężko będzie o chwilkę odpoczynku. Poza tym łożysko do 20 tyg. podnosi się do góry, u Ciebie też tak na pewno będzie:-)

reklama
Do góry