reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

Moj ten od prywatnych wizyt na kazdej robi usg bo jest w cenie wizyty:)a za wizyte bieze 80zł. za to w miescie obok kasuje juz 100zł.- bo wieksze miasto:)hahaha
Za to ten na Nfz nie zawsze ma zamiar robic usg ale jeszcze nie było tak zeby go nie musial zrobic. W sumei to ja mu zawsze zyc nie daje i choćby mialo to usg trwac 3 min.zawsze jest:):)

reklama
mój lekarz w swoim gabinecie nie ma sprzętu do usg, dlatego na usg, to sie trzeba osobno umawiać i nie da rady żeby go namówic tak "przy okazji"

Fifronka- biedaczku...kurcze a ja znam trochę lekarzy w swojej okolicy i żaden nie ma gabinetu bez usg. Poza tym nie chciałabym raczej prowadzić ciąży u takiego lekarza. Moze takie mam nastawienie w tej mojej bliźniaczej ciąży:)

Migotka cudowny przystojniak usmiałam sie jak nie wiem bo ułozylam sobie takaopwiesc patrząc na zdjecia

hmmm podłubie sobie w nosku o lepiej nie bo patrzą:tak::tak: albo podłubie:-p oooooooo zaraz lepiej, spróbowac tego co na paluszku czy nie?????

hahahaha uroczy zazdroszcze

Wszystkim mamusiąąą gratuluje tak dobrych wieści i tak cudownychhhh fotekkk ;))))

Mnie czeka jutro wizyta... ciekawe cóż to bedzie bo dalej nic nie czuje...

reklama
Do góry