reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze wizyty u lekarza (badania,wyniki,zdjęcia USG)

hej dziewczyny :) ja dziś miałam drugie USG i chciałam tylko powiedzieć że będę mieć córeczkę :)mała waży 510 gram i jest całkowicie zdrowiutka :) zdjęcie z USG nic specjalnego więc nie będę wklejać, a na 4d idziemy za kilka tygodni :)

Migotka - super ten twój synek! i jak pozował :)

ściskam w ten ponury dzień :)

serdeczne gratulacje krolewny!!!!!!!!!!!!!!!!!! niech zdrowo rosnie

reklama
Witajcie Dziewczyny,

my bedziemy mieli synka, jak dotychczas wszytkie wyniki badań prawidłowe.
Dzidziuś chętnie współpracuje podczas badań USG, zawsze chętnie pokazuje co trzeba, co prawda czasami trzeba go tego przekonywać.
Chyba w Tatusia taki ugodowy:-)

Witajcie Dziewczyny,

my bedziemy mieli synka, jak dotychczas wszytkie wyniki badań prawidłowe.
Dzidziuś chętnie współpracuje podczas badań USG, zawsze chętnie pokazuje co trzeba, co prawda czasami trzeba go tego przekonywać.
Chyba w Tatusia taki ugodowy:-)
to w takim razie gratulujemy synusia;-))) a nad imieniem juz mysleliscie?????? masz jakąs focie z usg??

Nio więc My tez juz po wizycie... wszystko jest jak najbardziej oki ;) Nie czuje

ruchów bo niby mam ruchliwy tryb życia hehe , mowi ze juz powinnam czuć, skupić sie i leżec na boku :) Także waga malenstwa to 460 g ;) Wszystko Nam lekarz

dokładnie omowił i pokazywał iiiiiiii... na jego oko to prawdopodobnie
DZiEwCzYnKa... hehe potwierdzi na 100% na nastepnej wizycie :) Ciesze się

strasznie, ale jak na kolejnej okaze sie ze chłopczyk to nic nie zmieni i bedzie takie same szczescie :)))):tak::-):-)

reklama
Pinka- nad imieniem wciąż myślimy. To pierwszy raz kiedy brak nam kompromisu. Na pewno sie dogadamy, ale jak na razie porozumienia w temacie nie widać.

Ja chciałam Adasia, a tu niespodzianka, bo M jakis mało chętny na moja propozycję i proponuje Jasia, na co mi jakos trudno się zgodzić. Musimy znaleźć imie, które będzie nam sie obojgu podobało.

Załączam zdjęcie Synka z usg, gdzie macha raczką i wszystkich pozdrawia:)
USG.jpg

Do góry