reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Nasze wizyty u lekarzy, badania, USG i porady.

reklama
odebrane wyniki badań...zapomnieli mi dać badania anty rh..noszz...:crazy: a jutro wizyta

z wyników wynika ze mam nidokrwistość, porównując wczesniejsze wyniki pogorszyły się i to bardzo.

RBC - 3,78 (-)
HGB - 10,9 (-)
HCT - 32,9 (-)
MPV - 6,4 (-)

a glukoza 79,1 , po 2 h - 81 także jest dobrze :) tylko ta anemia..

ja po wczorajszym usg jestem w szoku ;p termin porodu z USG mialam na 29.11 a teraz zmienil sie na 14.11
Kubuś rośnie i wg pomiarów jest prawie o 2 tyg. wiekszy , starszy ;p

ma 841 g.
polozenie podłużne główkowe
BPD 63 mm
AC 214 mm
HC 238 mm
FL 48 mm

wg oczywiscie tej "milej" pani doktor mam troche dobra na brzuszku i sprzet jest do dupy wiec o anatomi nic mi nie powie mama przyjsc do poradni genetycznej (gdzie i tak jestem umówiona) bo tam lepszy sprzet i ktos kto sie na tym zna robi usg hehe nie wiem czy miala na mysli siebie - bo ona tez tam robi czy pana profesora ;p

zdjecia tez nie dostalam :(

reklama
Do góry