reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze wytwory, wyroby- te pisarskie, szyciarskie... wszelakie:)

reklama
nakręciłam się na wiosenne dekoracj w kolorach - uwaga - bladego różu + pistacjowej zieleni:tak:po Świętach będę szukać materiałów w tej kolorystyce:tak:

wklejam foty moich ostatnich poczynań - recyclingowe ozdoby Wielkanocne (ale nie tylko) z kartonów po przeprowadzce:-)

znalezione przy okazji rozpakowywania gratów antyramki przydały się na kogucika i kaczkę (kogut jest do dorobienia, czegoś mi w nim brakuje):
kogut kaczka antyrama.jpg

zającowa girlanda:
zając z girlandy.jpggirlanda zajace szafa.jpggirlanda okno.jpgzające z bliska.jpg

duże kartonowe zające z sizalowym wiązaniem u szyi (ci, co u nas byli, pytają gdzie je kupiłam, a one takie baaaardzo proste są, wręcz miałam wrażenie, że aż za proste) - jeden powędruje do mojej mamy, drugi do domu teściów, do dekoracji;
zawinięte w zwykłą złotawą bibułę i przewiązane sznurkiem z sizalu bodajże:
zające karton.jpgzające karton zapakowane.jpg

Załączniki

• kogut kaczka antyrama.jpg
    kogut kaczka antyrama.jpg
    12,9 KB · Wyświetleń: 57
  • zając z girlandy.jpg
    zając z girlandy.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 54
  • girlanda zajace szafa.jpg
    girlanda zajace szafa.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 71
  • girlanda okno.jpg
    girlanda okno.jpg
    13,7 KB · Wyświetleń: 75
  • zające karton.jpg
    zające karton.jpg
    22,1 KB · Wyświetleń: 67
  • zające karton zapakowane.jpg
    zające karton zapakowane.jpg
    19,4 KB · Wyświetleń: 67
  • zające z bliska.jpg
    zające z bliska.jpg
    15,3 KB · Wyświetleń: 56
Emilkowe Dzieło:-p
DSC_0349.jpgDSC_0375.jpgDSC_0384.jpg

Załączniki

• DSC_0349.jpg
    DSC_0349.jpg
    21,8 KB · Wyświetleń: 58
  • DSC_0375.jpg
    DSC_0375.jpg
    24,5 KB · Wyświetleń: 57
  • DSC_0384.jpg
    DSC_0384.jpg
    18,9 KB · Wyświetleń: 58
Andariel, genialne w swej prostocie! Juc chciałam robić, ale nożyczki gdzieś wcięło:-( Naprawdę b. mi się podobają!

Martadelko, jajo świetnie wyszło czy to prezent dla dziadków?? My wczoraj farbowaliśmy w barwnikach, ale zabawa bnyła!

Czy Emi na fotce ma taką bluzkę jak Miesiul mój? z h&m, białą w granatowe paseczki?:)

Wielkanoc u nas Karolina Wierzykowska- fotografia dziecięca: Zimowo, wielkanocnie

Martadelko - jaki świetny dobór kolorów - sugerowałaś Emilce czy sama wybrała? Leo jaja do rączki nie dostał - on ma zdecydowanie łapki chłopaka-rozrabiaka, pewnie od razu wgniótłby skorupkę:-p
edit. Zrobiłby to co Miesio stópkami jajom przepiórczym:laugh2:

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry