reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze wytwory, wyroby- te pisarskie, szyciarskie... wszelakie:)

Martadelko - jaki świetny dobór kolorów - sugerowałaś Emilce czy sama wybrała? Leo jaja do rączki nie dostał - on ma zdecydowanie łapki chłopaka-rozrabiaka, pewnie od razu wgniótłby skorupkę:-p
edit. Zrobiłby to co Miesio stópkami jajom przepiórczym:laugh2:
no posikałam się ze śmiechu, wredotko jedna:-p

reklama
Martadelko wyjdę na tumana, ale co mi tam - naprawdę nie wiem o co Ci chodzi z tą wredotą:zawstydzona/y: aż się cofnęłam do zdjęć - były tylko 3 kolory do wyboru i po prostu Emi wybrała 2 z nich, tak..? anyway - podtrzymuję co napisałam wcześniej - efekt b.fajny, jakby maki!

Moje wersje królików/zajęcy Andariel - girlanda na lustro w przedpokoju, w koszyczku pojedyńczy królik/zając i kucające - niestety do pełni koncepcji zabrakło brązowej lub bordowej rafii :-(

Załączniki

• P1010017.jpg
    P1010017.jpg
    21 KB · Wyświetleń: 55
  • P1010022.jpg
    P1010022.jpg
    9,1 KB · Wyświetleń: 55
  • P1010025.jpg
    P1010025.jpg
    32,2 KB · Wyświetleń: 58
Martadelko - innym razem na pewno się z czegoś ponabijam i powyzłośliwiam:-p
Fajnie Ci to wyszło, forever! A koszyczek szczególnie stylowo wygląda:tak: i że chciało Ci się tyle tych zajączków mniejszych wycinać! Może to kwestia grubości kartonu, ale ja miałam dość po 3 sztukach, a do tego musiałam użyć 2 rozmiarów nożyczek by dość precyzyjnie je przyciąć:sorry2:

Wasze dzieci chcą porozgniatac jajka a Marysia chciała je zjeść:/ w koncu musiałam jej dać jedno do zjedzenia bo aż się poplakala krzycząc "koko niam". Swoją droga jest jakiś limit dla dzieci na ilosc zjadanych jajek?

Fajnie Ci to wyszło, forever! A koszyczek szczególnie stylowo wygląda:tak: i że chciało Ci się tyle tych zajączków mniejszych wycinać! Może to kwestia grubości kartonu, ale ja miałam dość po 3 sztukach, a do tego musiałam użyć 2 rozmiarów nożyczek by dość precyzyjnie je przyciąć:sorry2:

tak!!!:tak::-)

moja Emi nie próbowała ani rozgniatać malowanego jaja ani go zjeść - zresztą nie było prawdziwe, tylko specjalnedo do malowania:-p
trasiu ograniczysz Marysi jaja przez tydzień i bedzie git:-p

reklama
Andariel - karton miałam typu blok techniczny średnio gruby no i takie nożyczki do wycinania drobiazgów, które pod koniec działań się po prostu.... rozpadały.... :baffled: Ale się trochę namęczyłam bo mam dwie lewe ręce niestety, najpierw zrobić szablon z kartonu, potem odrysować "ścisło". Z girlandą uznałam, że musi być kilka króliczków/zajączków aby był pożądany efekt.
A koszyczek wyszedł niejako przy okazji - odcień serwetki pasował do kartonu. :-pPrzepiórcze jajo miało być i tak, papier do pieczenia do wyłożenia dna, coś z mięs powinnam jeszcze dać, ale żaden pasztet mi nie pasował kolorystycznie :zawstydzona/y:
Traschka - co do jaj to Młoda jest jajomaniczka - co drugi dzień jedno na śniadanie, no ale podczas świąt napewno ta średnia wzrośnie.

Ostatnia edycja:
Do góry