reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze wytwory, wyroby- te pisarskie, szyciarskie... wszelakie:)

reklama
Kati83 - aleś mi nakadziła.... :zawstydzona/y: Moje wytwory raz na czas jakiś, które powstają w bólu i cierpieniu - i brak czasu i wolno mi idzie, no i ręce dwie lewe - to pikuś w porównaniu z Twoimi bombkami... :happy: W przypadku królików/zajęcy po prosty było mi głupio nic nie zrobić, gdy skutecznie zmolestowałam Andariel o przesłanie szalbonów....
Choć Tata Młodej mi dziś też pojechał - a On niewylewny - że od urodzenia Młodej mi się czasem zdarza jakieś rękodzieło i to całkiem udane.....

Madzioolka cóż za precyzja - obszycie królika:tak: ciekawe połączenie kolorów:tak::-) baaardzo mi się podoba!!!
Aestima wielkanocno-skarpetkowa:-p sesja wyszła Ci ... super:tak: pomysłow (again:-p) - absolutny nr 1 to 2 fotka i ostatnia!!! nie wiem czy to czasem nie Twoje najlepsze zdjęcia - piękny minimalizm! kiedy masz urodziny? poproś o aparat:tak::-) a jak tam Twoje zamówienia? kiedy realizacja (kolejna sesja)?

Madzioolka dla Twojej Majeczki http://www.mommyscrazy4coupons.com/diy-tutu-table-skirt/

Ostatnia edycja:
MArtadelko, dziękuję:zawstydzona/y: Ur w lipcu i nie wiem czy mąż się skusi na prezent za ponad 2 koła ( o droższym już nawet nie myślę). Sesje umówione na po świętach, jeszcze bez konkretnych tewrminów, bo nie wiedziałam co z tą ospą... Mam nadzieję, że ' co się odwlecze, to nie uciecze'. Ospa wiedziała kiedy przyjść:wściekła/y: chociaż z drugiej strony dobrze, że teraz- Miesio wypięknieje do swojej dwulatkowej sesji:-p;-) Już ją planuję i chciałabym do tego czasu pożegnać się z krostami.

reklama
Do góry