reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze wytwory, wyroby- te pisarskie, szyciarskie... wszelakie:)

reklama
Aestima matko jakie cudne - dziewczyno odnalazłaś chyba kolejne powołanie! uwielbiam taką prostotę, masz niesamowite wyczucie, takie naturalne i niewymuszone!
A zdradź proszę czy to serducho ze sznurkiem+guziki to jakiś nowy nabytek? Zbieram się do zrobienia takiej tablicy chyba już rok i zebrać się nie mogę :p

:zawstydzona/y: bardzo CI dziękuję za tak miłe słowa...
tablicę kupiłam dla przyjaciół (koleje losu sprawiły, że została u nas, oni dostali coś innego) za 59 zł a w pepco podobna jest za 29 bodajże zł:angry:

Aestima matko jakie cudne - dziewczyno odnalazłaś chyba kolejne powołanie! uwielbiam taką prostotę, masz niesamowite wyczucie, takie naturalne i niewymuszone!
A zdradź proszę czy to serducho ze sznurkiem+guziki to jakiś nowy nabytek? Zbieram się do zrobienia takiej tablicy chyba już rok i zebrać się nie mogę :p
Madzioolka ja też się zbieram - ale nie rok a jakieś 2 m-ce:-D
Aestima pozwolisz, że jutro wpadnę do pepco?:sorry2:;-) co do zdjęć to diabełek i aniołek najlepsze! fajnie Ich z góry uchwyciłaś:tak: reszta troszkę za smutna dla mnie
forever jaka klasa...?

Martadelko, wesola i kolorowa jest sesja Hanki ( wkrotce) a tu taka powazna, spokojna dla prawdziwych juz szkolniakow- wojtek zaządal " meskiej:)). No i zeby u Cioci w salonie sie ladnie komponowaly foty;) bo o dodatkach nowisz, ze smutne? Usmiechow tam calkiem sporo!:)

Martadelko, jak odgadniesz o co chodzi Forver, to sie podziel, bo u mnie tez cos nie teges z log. Mysleniem. A co do serducha, w pepco chyba bylo szare:) b. Ladne!

reklama
Aestima przyznam szczerze - czegoś mi brakuje, może dlatego, że 4 pierwsze zdjęcia bardzo podobne...? starsze dzieci to chyba 'trudniejsza' fotografia. No jakby serce było szare to genialnie, bo wymyśliłam jaśniutkie ściany (możliwy jasny szary) i miałabym szarość i czerwień u Emi w pokoju, parę akcentów dla przełamania typu czerń, może zieleń, coś mi świta. Na razie w przyszły wekend pozbywamy się łóżeczka i sofy, zostaje sam materac. Z malowaniem czekamy na cieplejsze dni więc pomału ale do celu:tak: ja w tym czasie może w końcu będę miała w głowie/na papierze jakiś sensowny projekt, żebym chociaż połowę zrealizowała, to będzie dobrze, choć nie lubię połowicznych rozwiązań...

Do góry