reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Nasze wytwory, wyroby- te pisarskie, szyciarskie... wszelakie:)

reklama
Emi ma pralkę - made by The Father:-p byłam w szoku, bo pralka i ma szybkę, i pojemnik na proszek, srebrny bęben, o wiela masywniejsza niż domek, no i faktycznie wygląda jak pralka:-D a temat pralki zarzuciłam 2 dni temu - szybki jest!
pralka.jpgpralka01.jpgpralka1.jpg

Załączniki

• pralka.jpg
    pralka.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 68
  • pralka01.jpg
    pralka01.jpg
    20 KB · Wyświetleń: 66
  • pralka1.jpg
    pralka1.jpg
    23,7 KB · Wyświetleń: 68
DSC_0270.jpgDSC_0271.jpgDSC_0272.jpgDSC_0273.jpg

no i bym zapomniała - jest bajer - światełko:-) światełka miały być tak jak w pralce się włączają no ale bez przesady, więc włączamy światło (ja labo M) tylko na chwile - przy 'uruchamianiu' pralki:-p Emi zachwycona:tak::-)
oczywiście światło nie na prąd, Emi ma zakaz dotykania kabli, nawet nie była nim zainteresowana;-)

Załączniki

• DSC_0270.jpg
    DSC_0270.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 55
  • DSC_0271.jpg
    DSC_0271.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 56
  • DSC_0272.jpg
    DSC_0272.jpg
    16,2 KB · Wyświetleń: 57
  • DSC_0273.jpg
    DSC_0273.jpg
    12,2 KB · Wyświetleń: 52
forever M miał taki zamysł, że jak Emi chciałaby włączyć pralkę to by zapalały się światełka (na baterie), ale że nie dało rady tak zrobić, to zamontował światło w 'bębnie'...:-D a tak nawiasem mówiąc - zapalone świato w pralce (dziwacznie to brzmi buahaha) spełnia genialną funkcję jako światełko do zasypiania:-p mieliśmy grzybka, którego zapalaliśmy jak Emi zasypiała ale pare dni temu go stłukła ale 'system z bateriami' przeżył i M go zamontował do pralki, więc mamy nową lamke nocną:-p jeszcze tylko coś pomyslę nad bokami i górą, co by lekko ozdobić (materiałem czy cuś, ju widziałam w necie...;-))

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry