reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Nasze zachcianki ciążowe

Chipsy, popcorn czy prazynki moglabym jeść i jeść, ale chyba ogranicze solone rzeczy ze wzgledu na problem z nerkami.

U mnie nadal króluje wszystko co slodkie :p

reklama
A Ja za slodkim nie przepadam ehh czasem zjem paczke chipsow a tak to nic innego,bardziej bym wolala zjesc jakiegos owoca albo cos z nabialu,orzechy wloskie albp pistacje :-D Jakis smaczny jogurt :-p

Ja ma codziennie ochotę na lody z polewą toffi.Już się nie bawie z kupowanie pojedynczych tylko od razu pudełko,ale mam na kilka dni,tzn min na dwa:-D No i czekolada.Ale widze ,ze to nie nowość tutaj.
Za to obiadów wcale nie jem,nawet ulubione gołąbki od mamy mnie nie ruszają.
Z chipsami się ograniczam,bo to niezdrowe i m krzyczy:zawstydzona/y: w poprzedniej ciąży wcale ich nie jadłam.
Narazie mam 3kg na +,w sumie to rochę dużo.
3kg to duzo? no co Ty gadasz:D w 17tc to super waga +3kg:)

Chipsy, popcorn czy prazynki moglabym jeść i jeść, ale chyba ogranicze solone rzeczy ze wzgledu na problem z nerkami.

U mnie nadal króluje wszystko co slodkie :p
no ja to po prazynkach myslalam ze zdechne tak mnie mdlilo;) za to naczosy z sosikiem lubimy sobie z mezem od czasu do czasu wciagnac:) generalnie mam jazde na to zeby raz dziennie big milka wciagnac:) nie musze nic potem podjadac ani dodatkowo sie opychac wystarczy jeden lodzik i jestem hepi:)

a wlasnie teraz robie sobie makaronik z truskawkami:d to jest moja zachcianka:D truskaweczki, najlepiej w koktajlu albo do nalesniorow mniam mniam:)

Dzis mialam zachcianke na zapiekanke makaronową po bolońsku z nowego przepisu. Wyszla rewelacyjnie :)
A teraz siesta....

Nimfii, narobiłaś mi smaka na prażynki :D Chyba sobie jutro kupię jedną paczkę. Ostatnio stale latam do sklepu po nową zachciankę :-D

Mnie tata przynosi te Monser Monch z Lorenza i przyznam ze mi najlepiej smakuja. Ale jak kupie takie standardowe prazynki to tez jest ok.

Marza mi sie chipsy z Chio Chips paprykowe ale w okolicy nie moge ich doatac.

A niech to! To co najbardziej mi smakowalo zniknelo z polek sklepowych -wlasnie te chipsy i lody w proszku o ktorych juz kiedys pisalam.

Nimfii jak znajdę u nas te lody to ci kupię i wyśle pocztą hehe :)

A ja ogółem wcianam po dwa lody dziennie, i kakao teraz mnie kręci do picia hehe...

A ja ostatnio jestem łasa na popcorn (już 2 raz w ciągu 2 dni udało mi się go spalić - dobrze, że kupuję po kilka paczek) i podobno do sklepów ma wrócić Frugo, to będę się opijać wszystkimi smakami. Przecież to był najlepszy napój na świecie i nie rozumiem, czemu zniknął ze sklepów ;-)

reklama
Do góry