reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
nie wiem co z tym linkiem ze nie chce sie wstawic nomalnie ;/
rowerek był Smoby, taki:
asset_77815386.jpg
Kati też własnie oglądałam ten Trike :) jest tez kilka innych ale niektóre nie mają daszka tylko tak sie zastanawiam na ile ten daszek faktycznie osłania od słonca bo jest dość mały i wysoko więc cień daje chyba niewielki??? chyba ze się mylę...

Madzia zobacze jak przyjdzie, ale mi o daszek nie chodzi bardziej o paski i ten pałąk dookoła, Mati to szogun i jak babcia z nim będzie jeździć to musi być mocno przypiety ;-) dzis mają go wysłać więc moze jutro dojdzie to zrobię streszczenie :-)

nie wiem co z tym linkiem ze nie chce sie wstawic nomalnie ;/
rowerek był Smoby, taki:
Zobacz załącznik 475714
Kati też własnie oglądałam ten Trike :) jest tez kilka innych ale niektóre nie mają daszka tylko tak sie zastanawiam na ile ten daszek faktycznie osłania od słonca bo jest dość mały i wysoko więc cień daje chyba niewielki??? chyba ze się mylę...

daszek jest zbędny moim zdaniem - jest mały, więc o osłonie przed słońcem raczej w kontekście żartu mówmy...

reklama
No włsnie, czyli Asinka potwierdziłas moje przypuszczenia :)
A co myslicie o tym: http://www.gardner1.republika.pl/gall19412222758-0.jpg pasuje mi to że oprócz pedałów ma jeszcze podnóżek do oparcia stópek, bo na tym wczorajszym to Majce nóżki zwisają (ja wczoraj tak patrzyłam na te wiszące nóżki to mi się dowcip przypomniał: wróbel na gałęzi siedzi czy kuca? kuca, bo jakby siedział to by mu nóżki zwisały :))

Do góry