reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze zakupy

reklama
Fazerka-sliczne te body. I fajna stronka!
Alka-cudne ubranka. I fajny ten rogal, chyba tez sobie zamowie :-)

A dzis podjade sobie chyba do galerii i tez cos kupie :-) Tylko w jakim kolorze... :-)

zakupy w toku:-D

Melisa moze po prostu w neutralnym kup?

mnie to wlasnie w sklepach denerwowalo rozowe niebieskie albo biale, szlag mnie tu trafial, bo moze ja chce zielony, albo pomaranczowy...

a i zwracam maly honor dla zabawek fp. W sobote bylam w sklepie i zaparlam sie by malej cos kupic. Jako kobieta w ciazy lazilam po sklepie chyba z godzine az maz sie wkurzyl, no i wybralam takie klocki
Aktywne Klocki - zabawka Fisher Price - 74121 - Zabawki dla dzieci i akcesoria.

bez kitu caly weekend dziecka nie bylo:-D

a ja nic nie kupuję. jakoś tak wyszło że wszystko mam.a ciuszków to już normalnie nie mam gdzie układać.czasami myślę że jest ich zwyczajnie za dużo :)

Juz jestem :-) Dla siebie kupilam spodniczke w Ravel, fajna taka z zamkiem z przodu i gumka- wiec taka pasujaca na brzuszek w ciazy. Nawet dobra byla S-ka, ale wzielam na wszelki wypadek M-ke :-)
A dla Maluszka nic nie kupilam. Weszlam do dwoch sklepow- chyba Smyk i nie pamietam nazw... Ale ceny mnie porazily. Taka zwykla bluzeczka na zatrzaski bawelniana 45zł. Spodenki i bluzeczka tez bawelniane 1-kolorowe 79zł. Masakra jakas. Kupie jednak wszystko w tym sklepie w Wadowicach, tam sa dobre i jakie sliczne polskie ubranka i ceny normalne :-) Pozdrowionka

reklama
Do góry