reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze zakupy

to sporo waży.. u mnie akurat wietrznie hehe to może sprawdziłby się... nosić go na pewno nie będę.. bo winda w klatce.. sama nie wiem co robić..a do nierównego podłoża nadaje się? bo tutaj chodniki to błagają o litość :)

Anastazja ładniutki wózek wybrałaś :)

Jezeli masz winde to super... nie masz ograniczenia wagowego:) ja nie zamieniłabym tako na nic innego ale niestety 4 p. bez windy teraz zamieszkuje... tak wiec nie mogłam sobie pozwolić na niego...

Anastazja: wózeczek super;)

reklama
bylam w h&m i kupiłam sobie spodensy czarne i bezowe sweterek i koszule rozowa :)

Tez ostatnio kupiłam sobie tam koszulę różową, a dziś kupiłam w h&m pierwsze rzeczy dla mojej córeczki (wreszcie się odważyłam): czapeczkę ciepłą różową w beżowe paseczki na zimę i do kompletu różowe rękawiczki, 3 szt. body z napisem I'm a little girl biało-różowe i kremowe śpioszki welurowe. Muszę zrobić przegląd rzeczy po chłopcach, bo pożyczałam kuzynce i nie wiem w jakim stanie do mnie wróciło, co trzeba będzie dokupić.

Zakupy dla maluszka to sama przyjemnosc ;) Ja juz tez pomalutku zaczynam kompletowac rzeczy, bo lista wyprawkowa dosc dluga. Wole nie zostawiac wszystkiego na ostatnia chwile, a tym bardziej mezowi, bo on zielony jest w tych sprawach.Zreszta, ja tez wypadlam z tematu po tylu latach ;) Dobrze ze jest bb :) Przynajmniej wiem co i jak.

fazerka - spokojnie, ciąża tłumaczy roztargnienie :-D

A mój synuś w zamian za to, że tak chętnie wczoraj na usg rozkładał nóżki ma zamówione coś takiego:
MOTHERCARE nowe pół śpioszki pajac bluzka 56 62 cm (1779234551) - Aukcje internetowe Allegro
i takiego:
2 x nowa bluzka bluzeczka z długim rękawem 62 cm (1768997448) - Aukcje internetowe Allegro
a mamusia kupiła sobie poduszkę rogal do spania o taką:
Poduszka rogal dla kobiet w ciąży i do karmienia (1783109922) - Aukcje internetowe Allegro
:-):-):-)

reklama
Dziewczyny, ale fajna stronka i wygląda, że są to producenci polscy czyli lepsze bawełna :)
Parę rzeczy wpadło mi w oko, z tym, że ja nadal nie wiem co tam sie u mnie ukrywa, wiec nie ma za dużego wyboru jeśli chodzi o kolory neutralne.

Alka też fajne rzeczy zamówiłaś, mothercare to ma naprawde ładne rzeczy. Nie chce się mądrzyć, bo w sumie tez pierwszy raz mamą jestem, ale z rad moim zaprawionych w boju koleżanek, to warto podobno zwracać uwagę, żeby koniecznie bluzeczki na górze miały zatrzaski, bo łatwiej sie je zakłada, szczególnie kiedy dziecko jeszcze nie siedzi.

Ostatnia edycja:
Do góry