reklama

doris33
Fanka BB :)
ja po cc miałam zastrzyki w brzuch przeciw zakrzepowe przez 7 dni, rodziłam w państwowym szpitalu
paulka ale to może wiązało się z tym, że dużo leżałaś? czy tak po prostu Ci dali na wyjście?
Ja robiłam sobie takie jak złamałam nogę. Teraz się zastanawiam czy nie będę sobie sama robiła jeśli nikogo w szpitalu to nie interesuje. Rozumiem, ze oni robią badania przed i sprawdzają czas krzepnięcia ale mimo wszystko przy cc jest ryzyko zatoru i wolałabym się zabezpieczyć.Doris - tak jak pisze Buba - Clexane jest bardzo dobry, robisz sobie zastrzyk w brzuch, w fałdę skórną. Jak leżałam na patologii to nikt nie kazał pani z nadciśnieniem mieć własne strzykawki i leki, położne same jej przynosiły ten Clexane. Pogadaj z ginem.
Buba ej Ty to chyba ścieme walisz z ta ciąża ;p nie no żarcik,  super wyglądasz  a pokaż się bokiem
 a pokaż się bokiem 
Wirginia śliczny brzuszek i jakie ładne pazurki!
 i jakie ładne pazurki!
Ladyk super!
Doris ślicznie wyglądasz! Mega kwitnaco! A brzuszek bardzo zgrabny!

Wirginia śliczny brzuszek
Ladyk super!
Doris ślicznie wyglądasz! Mega kwitnaco! A brzuszek bardzo zgrabny!
waniliowe.love
Fanka BB :)
jaki nagle wysyp brzuszkow  wszystkie sliczne
 wszystkie sliczne  

Doris musze ci powiedziec e strasznie mlodo wygladasz 

Blair dziekuje przez cala ciazae mam dlugie bo potem przy maluszku wole nie ryzykowac z takimi szponami

Doris musze ci powiedziec e strasznie mlodo wygladasz
Blair dziekuje przez cala ciazae mam dlugie bo potem przy maluszku wole nie ryzykowac z takimi szponami
Akatsuki
pierwsza tego imienia.
Ile brzuchow ciążowych  Sysia tobie chyba nie rośnie jakoś szybko?? wirginia ja też się nacieszam pazurkami zanim młodzież się wykluje ,) Lady Po tobie.można poznać bliźniaki
 Sysia tobie chyba nie rośnie jakoś szybko?? wirginia ja też się nacieszam pazurkami zanim młodzież się wykluje ,) Lady Po tobie.można poznać bliźniaki  ) doris ładny brzuszek. ile masz kg na pulsie??
) doris ładny brzuszek. ile masz kg na pulsie??

reklama

kitek85
Zaciekawiona BB
No i po wizycie 
Daria waży 1600g- nadal średnia krajowa za to jej mama 72 :/
 za to jej mama 72 :/
Wody płodowe w normie, łożysko w tylnej części, szyjka zamknięta i długa. Brak bakterii w moczu. Wszystko w porządku, więc bardzo się cieszę. Kolejne spotkanie za 3 tygodnie i wtedy zrobimy wymaz

Daria waży 1600g- nadal średnia krajowa
Wody płodowe w normie, łożysko w tylnej części, szyjka zamknięta i długa. Brak bakterii w moczu. Wszystko w porządku, więc bardzo się cieszę. Kolejne spotkanie za 3 tygodnie i wtedy zrobimy wymaz